7 Prachtige druipende bruidstaarten

Druipende bruidstaarten

Fotocredits: Zie hieronder

Bruidstaarten zijn in allerlei soorten en maten te krijgen. Je kunt kiezen voor een enorme stapeltaart die van onder tot boven gedecoreerd is, of juist voor een minimalistische bruidstaart met een enkele laag. Een leuke trend is de druipende bruidstaart. Hier kun je heel wat kanten mee op. 

Er zijn verschillende soorten decoratie mogelijk voor jullie bruidstaart. Vaak wordt gekozen voor een simpele basis waar bloemen, vers fruit of andere versiering aan wordt toegevoegd. Bruidstaarten met druipende lijnen zorgen voor een leuk effect. Wij hebben 7 prachtige voorbeelden voor je opgezocht.

Druipende bruidstaarten

Deze bruidstaart heeft een simpele, witte basis, maar ziet er zeker niet saai uit. De bloemen en de druipende chocola zorgen voor een prachtig effect!

Druipende bruidstaart

Fotograaf: Petra Veikkola, taart: Gaggui via Ruffled

Een bruidstaart hoeft natuurlijk niet perse uit meerdere lagen te bestaan. Een enkele laag kan ook al heel mooi zijn.

Wil je een bruidstaart die zeker weten opvalt? Dan is goud een geschikte kleur! De combinatie van het glimmende goud met een structuurtje en het matte, druipende wit zorgt voor een bijzondere uitstraling.

Cactussen op een bruidstaart? Dat klink misschien een beetje gek, maar bovenstaande foto laat zien dat het een prachtige combinatie is! De druipende randen van de taart maken het geheel helemaal af.

Nog op zoek naar de ideale themakleuren voor jullie trouwdag? Pastelkleuren doen het altijd goed op bruiloften, zeker in de lente of de zomer. Je kunt deze kleuren ook gebruiken voor de bruidstaart, dit geeft een mooi, zacht effect.

Druipende bruidstaart

Fotograaf: Mustard Seed Photography, taart: Buttercup Bakery via 100 Layer Cake

In plaats van opvallende kleuren kun je ook kiezen voor druipende lijnen die lichter zijn. Op deze manier zijn ze minder overheersend, maar zeker nog aanwezig. Dit staat bijvoorbeeld goed bij bruidstaarten met een bohemian tintje.

En tot slot kun je ook nog kiezen voor een witte bruidstaart met witte, druipende randen. Het wit op wit geeft een bijzonder effect en je kunt de taart op deze manier met allerlei kleuren decoreren.

Welke druipende bruidstaart vind jij het mooist? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *