7 x Glamorous gouden bruidstaart

Gouden bruidstaart

Fotocredits: Zie hieronder

Goud is de perfecte themakleur voor een New Year´s Eve bruiloft. Deze kleur kun je toepassen op de kleding en versiering, maar een gouden bruidstaart zorgt helemaal voor een glamorous effect. Wij hebben 7 mooie voorbeelden voor je verzameld!  

Is de gouden decoratie binnen? En heb je al een paar prachtige gouden trouwschoenen uitgekozen? Dan is het nu tijd voor de bruidstaart.

Helemaal goud

De eerste mogelijkheid is natuurlijk een bruidstaart die volledig goud is. Hier kun je nog decoratie aan toevoegen, zoals bijvoorbeeld deze roze bloemen.

Gouden vruchten

Is een gouden bruidstaart voor jou wat teveel van het goede? Dan kun je ook een basic witte bruidstaart kiezen die gedecoreerd wordt met gouden vruchten, zoals bijvoorbeeld deze gouden vijgen.

Glitters

Gek op glitter en glamour? Dan is een bruidstaart met gouden glitters een leuk idee. Met een glitterende taarttopper is het plaatje compleet!

Gouden bruidstaart

Fotocredits: Etsy via Confetti Daydreams

Gouden stroken

In plaats van een helemaal gouden taart kun je ook kiezen voor een of een aantal lagen in het goud. Dit is mooi te combineren met andere kleuren.

Gouden bruidstaart

Fotograaf: Jenny Fu, taart: Lael Cakes via The Cake Blog

Gecombineerd met zwart

De kleur goud kan goed met wit gecombineerd worden, maar ook zwart past hier mooi bij. Dit is een leuke kleurencombinatie voor jullie bruiloft en bruidstaart.

Gouden bruidstaart

Fotograaf: Hazelwood Photo, taart: Rosy Cakes via Ruffled

Geverfd

Wanneer je goud gebruikt om mee te verven, krijg je een leuk creatief effect. De basis van de taart kun je simpel houden en met een kwast kan het goud vervolgens aangebracht worden.

Structuur

Een laatste idee is het toevoegen van structuur aan de bruidstaart. In plaats van een gladde buitenkant heeft de gouden buitenkant een structuur wat voor een stoere uitstraling zorgt.

Welke gouden bruidstaart vind jij het mooist? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *