Bier op jullie bruiloft

Bier is tegenwoordig niet alleen meer een mannen drankje, ook steeds meer vrouwen weten het te waarderen. Zeker op een warme zomerse dag is het lekker om een biertje in de zon te kunnen drinken, ook op een bruiloft!

Op de meeste bruiloften is goed eten en lekkere drankjes erg belangrijk. Tijdens de receptie, het diner en het feest wil je natuurlijk wel dat jouw gasten kunnen genieten van een lekker drankje. Wijn lijkt misschien wat chiquer, maar een goed biertje is ook heel geschikt voor een trouwfeest!

Verschillende soorten bier

Er zijn heel wat verschillende soorten en merken bier op de markt, dus er is vast wel iets dat jullie lekker vinden. Gaan jullie voor een Nederlandse pils, speciaalbier of een buitenlands biertje zoals de zomerse Corona? Radler wordt ook steeds populairder in Nederland.

Bierbar

Fotograaf: The Melideos via Brides

Bierbar

Bier is niet alleen een lekker drankje, het staat ook nog eens leuk als decoratie. Je kunt een mooie bierbar creëren die je op een leuke manier aankleedt, maar een grote bak met allerlei soorten bier en ijsblokjes doet het vast ook goed. Zo blijft het in ieder geval lekker koel! Wil je het helemaal origineel aanpakken? Ontwerp dan je eigen etiketten voor de bierflesjes. Ook leuk om mee te geven als cadeautje voor de gasten. Proost!

Komt er bier op jullie bruiloft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *