Bijzondere momenten op jullie bruiloft: Zo zet je je ouders in het zonnetje

Bruid met ouders

Fotograaf: Jeff Oliver

Voor ouders is het heel bijzonder als hun zoon of dochter gaat trouwen. Jullie bruiloft zal dan ook een emotionele dag voor ze zijn. Het is daarom leuk om wat extra aandacht aan je ouders te besteden. Dat kan op heel wat verschillende manieren! 

Je ouders hebben jouw hele leven voor je klaargestaan en dus is het niet meer dan logisch dat je even wat extra aandacht aan deze twee bijzondere mensen besteedt op het moment dat je gaat trouwen. Dat kan bijvoorbeeld op één van deze vijf manieren:

Een foto met je vader en moeder

Een foto met je vader en moeder samen kan natuurlijk niet ontbreken! Plan hier een momentje voor in zodat jullie echt even tijd hebben voor elkaar. Geef de fotograaf de opdracht een aantal keer een foto van jullie samen te maken, zodat je zeker weet dat er een mooi plaatje tussen zit.

Op de foto met een foto van beide ouders

Hebben jullie van beide ouders een mooie trouwfoto? Dan is het leuk om deze foto´s vast te houden tijdens jullie eigen fotoshoot!

Namaken van de trouwfoto´s van je ouders

Je kunt de trouwfoto´s van je ouders ook namaken op jullie eigen bruiloft. Kies een aantal mooie foto´s uit en probeer een foto van jullie bruiloft te laten maken die hier zoveel mogelijk op lijkt. Het is leuk om deze foto´s achteraf naast elkaar te kunnen plakken.

Gebruiken van de trouwjurk van je moeder

Het dragen van de trouwjurk van je moeder is waarschijnlijk niet zo´n goed idee, omdat de kans groot is dat hij niet meer bij deze tijd past. Je kunt er echter wel andere dingen mee doen. Zo is het mogelijk om haar trouwjurk aan te laten passen zodat er met de stof een moderne jurk van kan worden gemaakt. Een ander idee is het verwerken van een stukje stof in een ketting.

Ketting met stof trouwjurk

Fotocredits: Etsy

Dans met je vader

Ook voor je vader is jullie bruiloft een bijzondere dag. Misschien mag hij je zelfs wel weggeven aan je grote liefde. De dag kan niet mooier eindigen dan met een vader-dochter dans. Dit is een prachtig moment samen!

Hoe geef jij jouw ouders extra aandacht op jullie bruiloft? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *