Manieren om bont te gebruiken op jullie winter bruiloft

Bont op bruiloft

Fotocredits: Zie hieronder

Trouwen in de winter kan ontzettend romantisch zijn. Buiten is het koud en het wordt al vroeg donker, maar binnen is het knus, warm en gezellig. Op het gebied van styling zijn er heel wat leuke dingen te bedenken voor een winter bruiloft. Met bont creëer je bijvoorbeeld een warme sfeer. 

Een combinatie van (natuurlijke) materialen geeft altijd een mooi effect. Gaan jullie voor een Scandinavische winter bruiloft? Dan is de combinatie tussen hout en zachte stoffen bijvoorbeeld heel stijlvol. Bont kun je op allerlei manieren terug laten komen op jullie bruiloft. Natuurlijk hoef je daar geen dieren voor te laten lijden, er zijn heel wat prachtige nep bontjes te vinden!

Decoreren met bont

Bont zie je regelmatig terug in stijlvolle woonkamers. Niet zo gek, want het contrast tussen het zachte bont en robuuste materialen zoals hout of beton geven een prachtig effect. Het is daarom ook een goed idee om bont te gebruiken in de styling van jullie bruiloft. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijk zacht bontje over de banken waar de gasten op zitten?

Bont over bankjes

Fotograaf: Brittany Wood via Jenni Kayne

Voor over je eigen trouwjurk

Ook in de winter willen jullie natuurlijk naar buiten om een aantal mooie foto´s te laten maken. Alleen een trouwjurk is dan best koud, dus is het slim om iets warms mee te nemen om hier overheen te trekken. Een bontjas staat bijvoorbeeld prachtig en is ook nog eens heerlijk warm!

Kleding van de bruidsmeisjes

En ook de bruidsmeisjes moeten warm blijven als ze naar buiten gaan. Met een mini bontjasje aan zien ze er misschien wel nóg schattiger uit!

Op welke manier zou jij bont willen gebruiken op jullie bruiloft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *