Bruidegom fashion: Opvallende sokken

Natuurlijk gaat de meeste aandacht op een bruiloft naar de bruid, maar het is ook leuk als de bruidegom een bijzondere outfit heeft. Met een mooi pak en een stijlvolle stropdas zit je sowieso goed, maar een paar opvallende sokken zijn ook altijd leuk! 

Als jullie gaan trouwen, is het leuk om aan alle details aandacht te besteden. Zo kan bijvoorbeeld ook de kleur en het patroontje van de sokken van de bruidegom van belang zijn. Je kunt hier heel wat leuke dingen mee doen, zeker wanneer jullie een bepaald thema voor jullie bruiloft hebben gekozen!

Sokken in de themakleur(en)

Weten jullie al wat de themakleuren van jullie bruiloft worden? Dan is het leuk als deze kleur(en) in de stropdas en de sokken van de bruidegom terugkomen. Deze details maken het geheel extra bijzonder. Bovendien staan een paar gekleurde sokken hartstikke leuk onder een trouwpak! Het effect is extra gaaf als de schoenen van de bruid dezelfde kleur hebben.

Opvallend patroontje

In plaats van een enkele kleur kunnen sokken met een opvallend patroontje ook erg leuk zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van patroontjes zoals streepjes, stippen of ruiten? Je kunt het zo gek en opvallend maken als je zelf wilt! Zeker wanneer de rest van de trouwoutfit van de bruidegom rustig is, kun je best een druk patroontje toevoegen.

Samen met de andere mannen

Het is helemaal leuk wanneer de bruidegom zijn sokken afstemt met de andere belangrijke mannen op de bruiloft, zoals zijn beste vrienden of broers. Alle mannen kunnen voor hetzelfde paar gaan, maar een variatie aan kleuren en patronen geeft ook een heel gaaf effect! Het geheel wordt zo ontzettend druk en lijkt totaal niet bij elkaar te passen, maar juist dat is eigenlijk heel leuk.

Wat vind jij van deze opvallende sokken onder een trouwpak? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *