Bruidegom met bretels

Bruidegom met bretels

Fotograaf: Suegraphy

Bretels geven een lekker old fashion gevoel. Tegenwoordig zijn ze weer helemaal hip en ze staan hartstikke leuk bij een trouwpak. Ze geven de look van jouw bruidegom net even iets extra´s. En stiekem is het natuurlijk ook wel een beetje sexy! 

Organiseren jullie een bruiloft met een vintage randje? Of houdt jouw bruidegom gewoon wel van een beetje anders dan anders? Bretels zijn een mooie aanvulling op zijn trouwkleding. Hiermee steelt hij zeker de show!

Ouderwets?

Vroeger werden bretels vooral gedragen door mannen uit de lagere klasse. Tegenwoordig zijn ze nog steeds geliefd, maar dan niet alleen onder de armere mensen. Ze zijn juist hartstikke hip en geven de bruidegom extra uitstraling. Zo heeft hij chique kleding die goed bij een bruiloft past, maar dan met een ondeugend tintje.

Bretels bevestigen

De meeste bretels hebben tegenwoordig een handig klemmetje waarmee je ze aan de broek vast kunt zetten. Heb je een ouderwets exemplaar weten te scoren die nog vastgezet moet worden met knopen aan de rand van de broek? Dan kun je deze knopen er gemakkelijk bij een kleermaker in laten zetten.

Trouwfoto´s

Bretels staan ook heel leuk op de trouwfoto´s. Je kunt ze in allerlei kleuren krijgen, waardoor ze goed aan kunnen sluiten bij het thema van jullie bruiloft. Bovendien is het leuk om de look van de bruidegom steeds een beetje anders te maken. De ene keer een jasje aan, de andere keer alleen in zijn overhemd op de foto´s. Deze afwisseling maakt het extra leuk!

Wat inspiratie

Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Of wil je gewoon even genieten van een aantal knappe bruidegommen? Wij hebben vast wat leuke mannen uitgekozen die er heel stijlvol uitzien op hun bruiloft.

Bruidskinderen

Heb je nog een paar lieve bruidskinderen rondlopen? Bij kleine jongetjes staan bretels ook heel leuk. Stoer, stijlvol en natuurlijk te schattig voor woorden!

Wat vind jij van een bruidegom met bretels? 

 

2 comments on “Bruidegom met bretels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *