De mooiste bruidstaarten voor een herfst bruiloft

Herfst bruidstaarten

Fotocredits: Zie hieronder

Het trouwseizoen is weer voorbij, maar dat betekent niet dat er geen bruiloften meer plaatsvinden. De herfst kan juist een prachtige periode zijn om te trouwen. Buiten worden er steeds meer kleuren zichtbaar en binnen is het knus en gezellig. Wanneer jullie ook nog eens een prachtige bruidstaart in dit thema hebben, kan jullie bruiloft niet meer stuk! 

Sommige bruidstaarten zijn eigenlijk te mooi om op te eten. Het zijn ware kunstwerken die het goed doen op de foto´s. Wij hebben een aantal bijzondere bruidstaarten voor je verzameld die perfect bij een bruiloft in de herfst passen:

Bruidstaart die lijkt op een boomstam

Het klinkt misschien een beetje gek; een bruidstaart die er uit ziet als een boomstam, maar wat is het effect leuk! Zeker met jullie initialen en wat bloemen als extra decoratie zorgt dit voor een prachtig plaatje.

Druipende bruidstaart

Druipende bruidstaarten zijn hartstikke hip. De basis is meestal een ´naakte´ taart die gedecoreerd wordt met het druipende glazuur en bijvoorbeeld bloemen, takjes of vijgen. De bruidstaart op onderstaande foto ziet er helemaal lekker uit, met gesuikerde kaneel donuts als decoratie.

Gouden bruidstaart

Goud is een mooie (thema)kleur voor een herfst bruiloft. Een gouden bruidstaart is helemaal bijzonder. Dit staat mooi in combinatie met wit en ook hierbij kunnen weer bloemen, plantjes en vruchten gebruikt worden als extra decoratie. Met structuurtjes kun je bepaalde lagen van de taart nog meer op laten vallen. Dat zie je in onderstaande foto bijvoorbeeld mooi terug!

Gouden bruidstaart

Fotograaf: Ines Pandzic, taart: De La Rosa via Nouba

Welke bruidstaart vind jij het mooist voor een bruiloft in de herfst? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *