DIY taarttopper voor jullie bruidstaart

Een taarttopper maakt jullie bruidstaart helemaal af. Je kunt er een in de winkel uitzoeken of online bestellen, maar het is natuurlijk veel leuker om hem zelf te maken. Wij hebben wat leuke DIY taarttoppers voor je verzamelt. 

Op veel bruidstaarten is een taarttopper terug te vinden. Traditioneel staan er poppetjes van een bruidspaar bovenop de bruidstaart, maar tegenwoordig zien we ook heel wat originele taarttoppers. Het is helemaal leuk wanneer je een eigen taarttopper maakt voor op jullie bruidstaart.

DIY taarttopper

Fotocredits: One Fab Day

Best Day Ever

Op de site One Fab Day is de DIY terug te vinden voor deze taarttopper vol glitters. De letters van Best Day Ever print je gemakkelijk via de gratis printable op de site. Vervolgens versier je de letters met glitters en lijm je ze op twee stokjes. Simpel, maar hartstikke leuk!

Pompoms

Pompoms worden veel gebruikt als decoratie op bruiloften. Het is dan ook een leuk DIY projectje. Als taarttopper zijn ze ook geschikt wanneer je de mini variant gebruikt. Steek ze op een aantal houten prikkers in de bruidstaart en je creëert een leuk effect.

Vlaggetjes

Nog meer houten stokjes voor in de bruidstaart, maar dit keer met schattige vlaggetjes er tussen. Deze vlaggetjes kun je maken van stukjes stof, maar ook met tape krijg je een leuk effect. Met een stift schrijf je er letters op. Je zou ook jullie namen of trouwdatum op de vlaggetjes kunnen schrijven.

DIY taarttopper

Fotograaf: Trouw Trendy

Polaroids als taarttopper

Wil je jullie bruidstaart extra bijzonder maken? Gebruik dan polaroidfoto´s van jullie zelf als taarttopper. Je kunt deze foto´s van tevoren maken, maar het kan ook leuk zijn om ze op de trouwdag zelf pas te nemen. Zo staan jullie in trouwoutfit op de bruidstaart.

Welke taarttopper vind jij het leukst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *