DIY warme chocolademelk bar

Pnpflowersinc_com1

Fotocredits: Pen & Paper Flowers

Er zit nog een aantal winterse maanden aan te komen en als je ervoor hebt gekozen om in één van deze maanden te trouwen, kunnen je gasten wellicht wel een opwarmertje gebruiken. Wat is er dan fijner dan een heerlijke beker warme chocolademelk?

Niets is lekkerder dan een kop warme chocolademelk als de temperaturen buiten tegen het vriespunt aan zitten. Zeker met een flinke portie slagroom en verschillende soorten toppings wordt het echt een feestje! Dit is een leuke toevoeging voor jullie bruiloft. Gebruik deze warme chocolademelk bar bijvoorbeeld tijdens de receptie of bij het ontvangst van jullie gasten. Zo kunnen ze vast lekker opwarmen!

Laat gasten zelf kiezen

Het is natuurlijk een beetje saai om de chocolademelk gewoon uit te laten delen aan je gasten. Veel leuker is het wanneer ze zelf kunnen kiezen voor melk, witte of pure chocolade en een flinke portie slagroom kunnen toevoegen. Ook een koekje hoort er natuurlijk bij. Om de gasten deze keuze te geven, maak je een bar met alle verschillende ingrediënten. Je kunt het zien als een soort candybar die je zo leuk mogelijk aan probeert te kleden. Maar dan met chocola!

Warme chocolademelk bar zelf maken

Pen & Paper Flowers is een leuke site waar allerlei creatieve ideeën te vinden zijn. Zo ook deze prachtig gestylede warme chocolademelkbar met allerlei zoete toppings in leuke bakjes. Je kunt zelf zorgen voor mooie etiketten en bordjes waar je op schrijft wat er allemaal is. Een krijtbord met een leuke tekst doet het natuurlijk ook altijd goed. Zeker wanneer je hier zelf mooie letters op maakt. Je kunt het geheel lekker winters aankleden met leuke accessoires. Gebruik voor de decoratie ook vooral de kleuren van je bruiloft. Heel veel succes!

Wat vind jij van de chocolademelk bar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *