3 Redenen om voor een donutmuur op jullie bruiloft te kiezen

Natuurlijk horen er allerlei lekkere hapjes op jullie bruiloft en ook wat zoete lekkernijen kunnen niet ontbreken. Veel bruidsparen laten een bruidstaart maken voor tijdens de receptie, maar in plaats daarvan zou je ook een donutmuur neer kunnen zetten! 

Je kunt de donuts op allerlei manieren voor jullie bruiloft gebruiken. Tijdens de receptie, als desserttafel of als gastenbedankje aan het einde van de avond. Waar je hem ook wilt gebruiken, wij hebben in ieder geval vast 3 goede redenen om voor de donutmuur te kiezen op jullie bruiloft:

1. Een donutmuur ziet er fantastisch uit

Natuurlijk zijn donuts heerlijk, maar een donutmuur is meer dan een zoete lekkernij voor de gasten. Een donutmuur ziet er namelijk fantastisch uit en is ook heel geschikt als decoratie! Je kunt het hout waar de donuts aan hangen in allerlei kleuren schilderen. Je kunt ook nog extra decoratie toevoegen in de vorm van bloemen of mooie sierletters.

Witte donutmuur met bloemen

Fotocredits: Instagram

2. Wie is er niet gek op donuts?

Een ander voordeel aan donuts is dat bijna iedereen er gek op is. Leuk voor de kinderen, maar ook voor volwassenen! Bovendien kunnen de gasten gemakkelijk zelf een donut uitkiezen en is het hierdoor een stuk gemakkelijker dan een grote bruidstaart die aangesneden moet worden. Overigens is de combinatie van een donutmuur en een bruidstaart ook een goed idee. Zo kunnen de gasten zelf kiezen of ze een stuk taart willen of toch liever een donut.

Donutmuur met bruidstaart

Fotocredits: Instagram

3. Geschikt voor leuke woordgrapjes

Tot slot is een donutmuur ook nog eens heel geschikt voor leuke woordgrapjes die een glimlach op de gezichten van jullie gasten zullen laten verschijnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van Donut leave me hanging of Donut you want one? Deze tekst kun je gemakkelijk zelf op het hout schilderen in een mooi lettertype.

Donutmuur Donut leave me hanging

Fotograaf: Jonneke

Zou jij ook wel een donutmuur op jullie bruiloft willen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *