Beschilderde bruidstaarten

Fotocredits: Zie foto´s hieronder

Fotocredits: Zie foto´s hieronder

Wanneer jullie elkaar het jawoord hebben gegeven, is het tijd om dit te vieren. En hoe kun je dat beter doen dan met een overheerlijk stuk bruidstaart? De meeste bruidstaarten zijn wit of een egale kleur, maar beschilderde bruidstaarten behoren ook tot de mogelijkheden! 

Bruidstaarten die kleur bevatten, zijn meestal gemaakt van een gekleurd stuk fondant of marsepein. Je kunt echter ook kiezen voor een witte bruidstaart die beschilderd is in verschillende kleuren. Dit geeft een heel bijzonder effect!

Verschillende ideeën

Er zijn heel wat dingen mogelijk als het gaat om beschilderde bruidstaarten. Eigenlijk moet je jullie bruidstaart zien als een groot schildersdoek waar je van kunt maken wat je zelf wilt. Wij geven vast wat leuke ideeën:

  • Verschillende kleuren in lagen en strepen op de bruidstaart, vooral niet te netjes;
  • Geometrische vormen;
  • Bloemen;
  • Een mooie gekalligrafeerde spreuk of jullie namen en trouwdatum in sierlijke letters.

Beschilderde bruidstaarten, hoe maak je die?

Ga je zelf aan de slag met het maken van een bruidstaart? Maak dan een mooie witte basis voor de taart. Deze basis kun je zelf met een klein kwastje en kleurstof beschilderen met het patroon dat jullie graag willen. Natuurlijk kun je beschilderde bruidstaarten ook gewoon bestellen. Hiervoor kun je een ontwerp laten maken of zelf iets bedenken wat jullie op de taart willen laten schilderen. Vraag maar eens wat de mogelijkheden zijn en laat je inspireren door onderstaande voorbeelden.

Wat vind jij van deze beschilderde bruidstaarten? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *