Een birdcage veil in plaats van een sluier

Trouw Trendy birdcage veil

Fotocredits: Trouw Trendy

Wil je liever geen meterslange sluier, maar zoek je wel naar een andere bruidsaccessoire? De birdcage veil is helemaal hip! Deze mini sluier zet je vast in je haar en geeft een vintage look maar dan met een modern randje!

Het uiterlijk van de bruid draait niet alleen om haar trouwjurk. Natuurlijk is een mooie jurk belangrijk, maar de accessoires maken het plaatje compleet. Vroeger trouwde bijna iedere bruid met een sluier op, maar tegenwoordig kiezen veel bruiden voor een van de alternatieven. Een goed voorbeeld van zo´n alternatief is de birdcage veil. Dit is een kleine versie van de sluier die je in je haar vast kunt zetten.

Birdcage veil

Eigenlijk bestaat de birdcage veil alleen uit een stukje nettule met een klem er aan. Vaak wordt hij versierd met bloemen of steentjes. Als je handig bent, kun je hem zelf maken. Gelukkig is hij ook gewoon te koop in veel bruidswinkels! Overigens zijn er net als bij sluiers verschillende soorten en maten. Het is dus even uitproberen welke jou het beste staat. Kies je voor een simpele versie of een exemplaar met veel glitters en tierelantijntjes?

Vind jij de birdcage veil een goede vervanging voor de sluier? 

One comment on “Een birdcage veil in plaats van een sluier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *