Eén bruid, twee trouwjurken

Heel veel vrouwen zijn op zoek naar dé perfecte trouwjurk, maar waarom zou je er eigenlijk maar één nemen? Er is zo veel keuze en bovendien kan het handig zijn om bijvoorbeeld een korte en een lange trouwjurk af te wisselen. Twee trouwjurken is dan ook niet eens zo´n gek idee!

Een grote gypsy-achtige trouwjurk is natuurlijk fantastisch, maar niet altijd handig. Tijdens de ceremonie zul je je een prinses voelen, maar ’s avonds tijdens het dansen kan de jurk wel eens in de weg gaan zitten. Tenslotte is het niks als je gasten niet dichter dan in een straal van twee meter om je heen kunnen staan omdat ze simpelweg niet dichterbij kunnen komen. Er zijn daarom steeds meer vrouwen die een grote prinsessenjurk combineren met een hippe korte trouwjurk. Na de openingsdans kleed je je gewoon om, zodat je gasten nog eens verrast zullen worden.

Trouwjurken kosten wel wat en daarom moet je er in eerste instantie misschien niet aan denken om er twee aan te schaffen. Maar het hoeft helemaal niet duur te zijn als je misschien denkt. Zeker wanneer je bij je tweede jurk gaat voor een korter exemplaar, scheelt dit heel erg in kosten. Als je een jurk uitkiest die niet té opvallend is, kun je hem bovendien vaker aan. Je hebt zelfs jurken waarbij je de onderkant er af kunt halen, zodat het ’s avonds een korte jurk wordt. Dat is natuurlijk helemaal handig!

Zou jij twee trouwjurken willen?

One comment on “Eén bruid, twee trouwjurken
  1. Heel veel vrouwen zijn op zoek naar dé perfecte trouwjurk, maar waarom zou je er eigenlijk maar één nemen? Omdat die krengen versvhrikkelijk veel geld kosten en daarna nooit meer uit de kast komen? Mag er niet aan denken dat er twee van die dingen bij ons op zolder hangen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *