Een naakte bruidstaart

Veel bruidstaarten zijn bedekt met een witte of gekleurde laag fondant. De naakte bruidstaart wordt de laatste tijd echter ook steeds populairder. Bij deze taart wordt geen gebruik gemaakt van een toplaag, waardoor je de binnenkant meteen kunt zien. 

Een naakte bruidstaart is perfect voor bruidsparen die houden van een back to nature bruiloft. Geen grote balzaal om in te trouwen, maar gezellig samen zijn met familie en goede vrienden. Hebben jullie een bohemian thema? Hier past deze bruidstaart ook goed bij!

Decoratie van een naakte bruidstaart

Een naakte bruidstaart is absoluut niet minder mooi dan een bruidstaart met veel fondant. Je kunt deze taarten namelijk net zo goed decoreren, maar dan met natuurlijke producten. Zomerse fruitsoorten zoals aardbeien, frambozen, bramen, aalbessen en bosbessen zijn niet alleen erg lekker, ze zijn ook heel geschikt als decoratie. Samen met wat poedersuiker maak je zo een prachtige bruidstaart. Verse bloemen kunnen ook goed gebruikt worden om een naakte bruidstaart extra speciaal te maken.

Kleur van de taart

Lijkt een naakte bruidstaart jullie wel wat, maar houden jullie toch ook wel van wat kleur? Natuurlijk kun je ook zorgen voor een gekleurde vulling of een ander kleurtje cake. Chocoladecake ziet er bijvoorbeeld al heel anders uit dan wanneer je voor de vanille variant gaat. Je kunt de verschillende lagen van de taart ook verschillende kleuren geven als je voor wat meer variatie wilt zorgen.

Taarttopper

De top van de taart kun je ook gewoon versieren met wat vers fruit of een mooi bloemstukje, maar je kunt natuurlijk ook een echte taarttopper bestellen of zelf maken. Hiermee wordt jullie bruidstaart extra persoonlijk. Een leuk idee is deze polaroid taarttopper die jullie gemakkelijk zelf kunnen maken.

Wat vind jij van de naakte bruidstaart? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *