10 Romantische foto´s van de bruid met haar sluier

Fotocredits: Zie hieronder

Veel bruiden dragen een sluier boven hun trouwjurk. Dit lijkt misschien heel traditioneel, maar ook bij veel moderne trouwjurken staat het prachtig. Dat een sluier bovendien voor heel romantische beelden kan zorgen, blijkt wel uit deze 10 foto´s die wij voor je verzameld hebben. 

Een sluier heeft iets mysterieus en het maakt je trouwoutfit helemaal compleet. Dit stukje stof kan op allerlei manieren gedragen worden en zorgt al snel voor bijzondere trouwfoto´s.

Gezicht van de bruid

Traditioneel draagt de bruid een sluier wanneer ze samen met haar vader richting het altaar loopt. Op het moment dat het jawoord gegeven is en het huwelijk bevestigd kan worden met een kus, wordt het gezicht van de bruid voor het eerst helemaal zichtbaar. Dit levert mooie en romantische foto´s op!

Details onder de sluier

In plaats van het gezicht van de bruid, kun je ook een ander lichaamsdeel onder de sluier fotograferen. Zo is het bijvoorbeeld een idee om een foto te maken van de hand van de bruid met haar trouwring of verlovingsring om. Ook details zoals de trouwschoenen kun je mooi fotograferen onder een sluier.

Hand onder sluier

Fotocredits: La Belle via Love My Dress

De bruid in geheel

Natuurlijk kan het complete plaatje van de bruid met haar sluier ook niet ontbreken. Het mooie hieraan is dat je precies kunt zien hoe de stof om haar lichaam valt. Zeker met een lange sluier kan dit een mooi effect geven!

Samen met de bruidegom

Prachtig natuurlijk, al die foto´s van de bruid, maar samen met de bruidegom zijn ze misschien wel nóg mooier. Romantischer kan bijna niet!

Bridal boudoir fotoshoot

Een bridal boudoir fotoshoot is niet alleen romantisch, maar ook een tikkeltje sexy. Zeker wanneer je alleen met je sluier op de foto gaat, levert dit spannende foto´s op. Leuk als herinnering voor later, maar natuurlijk ook als cadeautje voor je kersverse echtgenoot. Vind je het best een beetje spannend om zo´n bridal boudoir fotoshoot te laten maken? Wij hebben wat handige tips voor je verzameld van professionele boudoir fotografen.

Welke foto vind jij het mooist? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *