Gaaf idee: Donut muur tijdens de receptie

Donut muur

Fotograaf: Jonneke

Eind augustus gaven Jan Hendrik en Manon elkaar het jawoord tijdens een zomerse bruiloft met een flinke dosis creativiteit. De eyecatcher van deze bijzondere dag was een gigantische muur vol met donuts. Wat een ontzettend gaaf idee! 

Fotograaf Jonneke beschrijft de bruiloft van Jan Hendrik en Manon als en dag vol lef en gezelligheid. Met een camping als locatie voor het trouwfeest kan dat ook bijna niet anders! Ook de receptie was net even anders dan bij de meeste bruidsparen.

Jan Hendrik: “We hebben tijdens de receptie donuts geserveerd, maar dan hangend aan een muur. De gasten vonden het helemaal geweldig!” Op het bord van meer dan twee meter breed was plek voor zo´n 200 donuts. Wat een heerlijke, zoete verrassing voor de gasten!

Muur met donuts

Fotograaf: Jonneke

Lijkt jou zo´n donut muur ook wel een leuk idee voor jullie bruiloft? Dan is dit een leuk do it yourself project om mee aan de slag te gaan. Weinig tijd of twee linkerhanden? Dan zou je ook de donut muur van Jan Hendrik en Manon over kunnen nemen, want die heeft het pasgetrouwde stel nu niet meer nodig! 

Wat vind jij van dit originele idee om donuts te presenteren tijdens de receptie? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *