Hangover kit als cadeautje voor na het vrijgezellenfeest

Hangover kit

Fotocredits: Evermine Weddings

Bij een vrijgezellenfeest wordt meestal afgesloten met een gezellig avondje waar flink wat drankjes worden gedronken. Organiseer jij het vrijgezellenfeest van je beste vriendin? Dan is het leuk om een hangover kit samen te stellen voor alle meiden die aanwezig zijn. De volgende dag zullen ze je dankbaar zijn! 

Een vrijgezellenfeest is natuurlijk ontzettend gezellig en de kans is groot dat jullie tot in de late uurtjes doorgaan. Zeker wanneer jullie ook alcohol drinken, kan dat best even heftig zijn. Om ook de volgende dag nog met veel plezier op het vrijgezellenfeest terug te kunnen kijken, is een hangover kit een goede oplossing! Alleen wat doe je daar dan in?

Wat zit er in een hangover kit?

In een hangover kit verzamel je allerlei producten die de volgende dag het brakke gevoel kunnen verdrijven. Het is leuk om hier een mooi tasje voor te regelen waar je alles in kunt samenvoegen. Een papieren tasje met een gepersonaliseerde opdruk is bijvoorbeeld een goed idee. In het tasje kun je de volgende dingen doen:

  • Een flesje water
  • Een paracetamol
  • Pepermuntjes of kauwgom
  • Een granenreep
  • Een kalmerend maskertje

Je kunt het pakketje nog leuker maken door de etiketten te personaliseren met stickers die je speciaal voor het vrijgezellenfeest laat maken. Een persoonlijk kaartje zal vast ook gewaardeerd worden.

Hangover kit

Fotocredits: Evermine Weddings

Als verrassing voor zijn vrijgezellenfeest

Organiseer je geen vrijgezellenfeest, maar ben je zelf de bruid? Dan kan het leuk zijn om een hangover kit te maken als verrassing voor het vrijgezellenfeest van je verloofde. Probeer via zijn vrienden te achterhalen wanneer het vrijgezellenfeest plaatsvindt en wie er allemaal komen. Vervolgens kun je de tasjes klaarzetten. De mannen zullen je dankbaar zijn wanneer ze jouw zorgvuldig samengestelde pakketje openen na een avond met iets te veel alcohol!

Wat zou jij allemaal in een hangover kit doen? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *