Huwelijksreis als cadeau van jullie gasten

Huwelijksreis cadeau

Fotocredits: Pixabay

Lijkt het je ook zo heerlijk om samen op vakantie te gaan wanneer jullie net getrouwd zijn? Heel wat bruidsparen dromen van een heerlijke honeymoon, maar niet iedereen heeft hier nog geld voor over na de bruiloft. Het is daarom een leuk idee om de huwelijksreis cadeau te vragen aan jullie gasten. 

Zie je zo´n heerlijke vakantie samen wel zitten? En zit je toch niet zo te wachten op allemaal goedbedoelde, maar niet echt nuttige cadeautjes die waarschijnlijk jarenlang op de zolder blijven staan? Vraag dan jullie huwelijksreis cadeau aan de gasten!

Stukje huwelijksreis cadeau

Eigenlijk werkt het heel simpel. Jullie hebben de ideale huwelijksreis uitgezocht en delen deze reis in stukjes. Zo kun je de overnachtingen, etentjes, cocktails, massages en leuke uitjes allemaal als los onderdeel benoemen. Je kunt de gasten stukjes van deze huwelijksreis laten uitkiezen als cadeautje. Plaats ze bijvoorbeeld op een website en laat gasten kiezen welk onderdeel ze cadeau willen geven. Met alle cadeau´s samen krijgen jullie een hele huwelijksreis bij elkaar!

Wat vind jij van dit huwelijkscadeau? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *