Huwelijksreis inspiratie

Huwelijksreis man en vrouw op strand

Heb je na de bruilloft nog wat geld over voor een fantastische honeymoon, maar weet je niet precies waar de reis naar toe zal gaan? Laat je inspireren door deze prachtige foto’s van ’s werelds mooiste bestemmingen.

Huwelijksreis

Na jullie bruiloft is het tijd om er samen tussenuit te gaan. En of je nou houdt van een heerlijke strandvakantie of een actief avontuur, een onvergetelijke reis wordt het zeker. Het is immers de eerste keer dat jullie als man en vrouw op vakantie gaan. Alleen voor welke bestemming kun je dan het beste kiezen?

Hawaii

Hawaii is een veelgenoemde bestemming voor een huwelijksreis. Niet zo gek want dit eiland heeft veel te bieden. Naast prachtige zandstranden vind je hier een mooie natuur en ook veel cultuur. Jullie kunnen hier heerlijk wandelen en genieten van de omgeving.

Huwelijksreis Hawaii

Santorini

Santorini is een van de meest pitoreske Griekse eilanden. De traditionele witte huizen met blauwe daken geven een prachtig uitzicht. In de zomer lopen de temperaturen hoog op en is er genoeg tijd voor romantiek.

Huwelijksreis Santorini

IJsland

Veel mensen kiezen voor een warm land voor hun huwelijksreis, maar IJsland is ook een leuke bestemming. Hoe romantisch is het als jullie samen het Noorderlicht kunnen aanschouwen? En ´s nachts lekker warm tegen elkaar aan kruipen is natuurlijk ook geen straf.

Huwelijksreis IJsland

Peru

Peru is een land met een vriendelijke bevolking en prachtige natuur. Maak samen één van de meest bijzondere trekkingen naar de Incastad Machu Picchu. Een avontuurlijke huwelijksreis, waarbij jullie versteld zullen staan van de schoonheid van dit land.

Huwelijksreis Peru

Amerika

Roadtrippen in Amerika is ook leuk en avontuurlijk. Maak een tour langs een aantal nationale parken in het westen van Amerika. Bezoek bijvoorbeeld de Bryce Canyon in Utah. Je hebt hier een adembenemend uitzicht over prachtige rode rotsformaties.

Huwelijksreis Amerika

Waar gaat jullie huwelijksreis naar toe?

Fotocredits:
Pixabay

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *