Een trouwjurk met lange mouwen? Dit zijn 3 redenen om hiervoor te kiezen!

Trouwjurk met lange mouwen

Fotocredits: Zie hieronder

De meeste bruiden gaan voor een strapless trouwjurk of kiezen voor een jurk met dunne bandjes of korte mouwtjes. Trouwjurken met lange mouwen zijn echter ook ontzettend mooi en er zijn best wat redenen te bedenken om hiervoor te kiezen. 

Vroeger waren bruiden een stuk dikker aangekleed dan nu. Hun trouwjurk bestond uit vele lagen stof en er was zoveel mogelijk huid bedekt. Tegenwoordig gaat het er iets anders aan toe. De meeste bruiden kiezen voor een strapless trouwjurk. Soms heeft de jurk dunne bandjes of korte mouwen. Toch kunnen trouwjurken met lange mouwen ook heel mooi, sexy en modern zijn.

Trouwjurk met lange mouwen

Fotocredits: Flora Bridal

Trouwjurk met lange mouwen

Fotograaf: Blush By B via Wedding Chicks

Kies voor een trouwjurk met lange mouwen omdat…

Er zijn heel wat redenen om juist in deze tijd voor een trouwjurk met lange mouwen te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor zo´n jurk, omdat…

…het net even iets anders is dan de meeste bruiden doen

Anders dan anderen is leuk, zeker op een bruiloft. Het is immers jullie trouwdag en die wil je natuurlijk extra bijzonder maken. Kies daarom geen standaard trouwjurk, maar een jurk die zal opvallen bij de gasten.

Trouwjurk met lange mouwen

Fotocredits: Alta Moda Bridal…het lekker warm is

Als je midden in de zomer trouwt, kan het wel eens heel warm zij op jullie bruiloft. In de wintermaanden en het begin van de lente zul je het echter snel koud krijgen tijdens het maken van de trouwfoto´s. Een trouwjurk met lange mouwen voorkomt kippenvel op je armen. Wel zo fijn!

…een trouwjurk met open rug zo extra mooi is

Een trouwjurk met open rug kan prachtig staan, maar is voor sommige bruiden wat te bloot. Wanneer je kiest voor een jurk met lange mouwen, hoef je je hier geen zorgen over te maken. De trouwjurk blijft sexy door de open rug, maar is ook nog steeds stijlvol en netjes.

Zou jij een trouwjurk met lange mouwen kiezen? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *