Leuke activiteiten tijdens jullie huwelijksreis

Activiteiten op huwelijksreis

Fotocredits: Pixabay

Na een prachtige bruiloft gaan veel bruidsparen samen op huwelijksreis. Een heerlijk moment om even in alle rust van elkaar te genieten. Locaties met zon, zee en strand zijn erg populair. Alleen wat is nou leuk om daar samen te doen? 

Samen op vakantie gaan is altijd erg fijn, zeker wanneer jullie net getrouwd zijn. Op huwelijksreis hebben jullie dan ook alle tijd om leuke of romantische activiteiten te ondernemen samen. Zelf niet meer zoveel geld? Dan is het ook een idee om de gasten verschillende onderdelen van jullie huwelijksreis cadeau te laten geven.

Zonsopkomst of zonsondergang

Hebben jullie een huwelijksreis in de buurt van de zee uitgekozen? Dan is het ontzettend romantisch om een keer samen naar de zonsopkomst of zonsondergang te gaan kijken. Het kan zijn dat jullie er vroeg voor uit de veren moeten, maar het sprookjesachtige tafereel zal alles goedmaken. Een lange strandwandeling is hier goed mee te combineren.

Fotoshoot of trash the dress

Hebben jullie nog wat ruimte in de koffer over? Neem dan jouw trouwjurk en zijn trouwpak mee op reis. Niets is zo leuk als trouwfoto´s maken in het buitenland. Met een beetje lef kunnen jullie zelfs een trash the dress shoot laten maken!

Trash the dress

Fotograaf: Lear Miller

Duomassage

Bij een huwelijksreis hoort natuurlijk een beetje luxe en ontspanning. Boek daarom een duomassage om je heerlijk te laten masseren.

Onderwaterwereld verkennen

Niet alleen op het land is veel te beleven, ook de wereld onderwater is prachtig om te zien. Ga daarom samen snorkelen of zelfs duiken om de verschillende soorten vissen en andere onderwaterdieren te kunnen bewonderen.

Snorkelen op huwelijksreis

Fotocredits: Island Routes

Samen sporten

Zijn jullie een sportief stel? Dan is het fijn om (ook op vakantie) samen te kunnen sporten. Dit schijnt namelijk heel goed te zijn voor jullie relatie! Ga ´s ochtends vroeg samen hardlopen of maak een flinke wandeltocht in de omgeving.

Kookles

In heel wat landen kun je een kookcursus volgen waarbij jullie lokale gerechten kunnen leren bereiden. Het is niet alleen erg leuk om een keer samen in de keuken te staan, maar hier doen jullie ook nog eens inspiratie op om thuis mee aan de slag te gaan.

Welke activiteiten gaan jullie doen op jullie huwelijksreis? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *