De mooiste foto´s van de bruid met haar moeder

Jouw bruiloft zal waarschijnlijk een van de meest bijzondere momenten uit het leven van je moeder zijn. Ze is dan ook een belangrijke gast waar je best wat extra aandacht aan mag besteden. Vergeet in ieder geval niet om een prachtige foto van jullie samen te laten maken! 

Voor een moeder is het prachtig wanneer haar dochter gaat trouwen. Ze zal waarschijnlijk bijna net zo uitkijken naar deze dag als jijzelf. Het is dan ook leuk om haar na de bruiloft te verrassen met een mooie foto van jullie samen.

Samen met je moeder

Je kunt samen met je moeder poseren voor de fotograaf zodat jullie in ieder geval samen op de foto komen te staan. Spontane foto´s zijn echter over het algemeen een stuk waardevoller. Geef dus zeker aan bij jullie trouwfotograaf dat je graag met je moeder op de foto wil worden gezet. De kans is groot dat hij een mooi moeder-dochter moment weet te vinden om vast te leggen. Het resultaat is een prachtige herinnering voor jullie allebei.

Bruid en haar moeder

Fotograaf: Vue Photography

Drie generaties

Kan jouw oma ook op jullie bruiloft aanwezig zijn? Dat is natuurlijk helemaal bijzonder! In dat geval is het leuk om een foto te maken van jullie drieën. Jullie handen over elkaar met alle drie de trouwringen in beeld levert helemaal een mooi plaatje op!

Als verrassing na de bruiloft

De mooiste foto van jou en je moeder samen kun je voor haar laten printen op canvas of hout. Het is ook een leuk idee om je ouders een mini versie van het trouwalbum cadeau te doen als verrassing na jullie bruiloft. Zo hebben ze de mooiste foto´s van jullie trouwdag bij elkaar als herinnering. Vraag maar eens aan jullie fotograaf wat de mogelijkheden zijn!

Hoe zou jij graag met je moeder op de foto willen staan op jullie bruiloft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *