Gaaf idee: Roadtrip als huwelijksreis

Whirly Bird Blog

Fotocredits: Whirly Bird Blog

Zijn jullie nog op zoek naar inspiratie voor een fantastische huwelijksreis? Lekker relaxen op een bounty eiland is natuurlijk heerlijk, maar wat actie onderweg kan ook geen kwaad. Ga daarom samen op roadtrip!

Ben je een beetje avontuurlijk ingesteld? Tijdens een roadtrip zie je veel van de omgeving en kom je steeds weer in een ander gebied. De perfecte manier om van elkaar en de wereld te genieten!

Wat leg je vast?

Het is leuk als jullie wat vrijheid hebben onderweg en nog niet alles vast staat. Probeer van te voren wel al een aantal bestemmingen vast te leggen. Zo kun je vooraf goed kijken wat de mogelijkheden zijn en een aantal mooie hotels uitzoeken. Een beetje luxe onderweg is tenslotte wel zo leuk op jullie huwelijksreis. Vergeet vooral niet aan te geven dat jullie net getrouwd zijn. In sommige hotels levert dit leuke extra´s op zoals een gratis upgrade naar een luxere kamer.

Tastbare herinneringen

Als het goed is hebben jullie een fotoboek vol foto´s van jullie trouwdag, maar het is ook leuk om tastbare herinneringen over te houden aan jullie huwelijksreis. Vergeet vooral niet op een kaartje de route aan te geven die jullie hebben gereisd. En maak na afloop een plakboek met al jullie mooie herinneringen.

Kaartje van roadtrip

Fotocredits: Martha Stewart

Plakboek na roadtrip

Fotocredits: Volume Twenty Five

Waar gaat de roadtrip heen?

Roadtrippen kan eigenlijk overal. In Europa is Italië bijvoorbeeld zeer geschikt, maar je kunt ook naar de andere kant van de oceaan. Amerika staat bekend als een echt roadtrip land, omdat de afstanden hier groot zijn en je onderweg door prachtige natuurgebieden komt. De westkust is hier erg populair met een combinatie van grote steden en mooie natuur. Amerika kun je eventueel nog combineren met Canada. Blijven jullie wat langer weg? Dan zou je ook naar Australië kunnen gaan.

Waar gaat jullie huwelijksreis naar toe?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *