Romantisch en vrouwelijk: de birdcage veil

Ga jij voor een sluier of een birdcage veil in je haar? De birdcage veil lijkt de laatste tijd steeds populairder te worden. Het staat dan ook romantisch en vrouwelijk, maar is niet zo traditioneel als de sluier.

Als bruid besteed je altijd veel tijd aan je uiterlijk. Natuurlijk wil je een perfecte trouwjurk en een mooi bruidskapsel, maar ook de accessoires zijn erg belangrijk. Traditioneel dragen veel bruiden een sluier, maar je kunt natuurlijk ook voor een ander haaraccessoire gaan.

Birdcage veil

Een birdcage veil is bijvoorbeeld een leuk alternatief. Hij is net als de sluier in allerlei soorten, maten en vormen te krijgen. Je kunt voor een simpele versie gaan met alleen een wit netje, of voor een opvallender exemplaar met allerlei tierelantijntjes. De birdcage veil is goed te combineren met sieraden of een ander haaraccessoire zoals een bloem of een strik. Een paar opvallend rode lippen staan er ook mooi bij en geven een echt vintage gevoel!

Foto´s laten maken

Zijn jullie erg van de foto´s? Met een birdcage veil op kun je prachtige foto´s laten maken, het geeft een heel bijzonder effect. Laat je fotograaf eens vanuit verschillende hoeken een foto van maken. Van bovenaf levert het bijvoorbeeld een prachtig resultaat op.

Wat vind jij van dit alternatief voor de sluier?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *