10 Boudoir foto´s die elke bruidegom sprakeloos maken

Een bridal boudoir fotoshoot is een sexy fotoshoot die je als bruid in je bruidslingerie kunt laten maken. Hierbij worden prachtige verleidelijke foto´s gemaakt. Een tikkeltje spannend misschien, maar wel ontzettend gaaf om te doen. Met deze 10 bridal boudoir foto´s weet je zeker dat je jouw bruidegom sprakeloos zult maken!

Je hoeft geen modellenlichaam te hebben om prachtige bridal boudoir foto´s te laten maken. Een goede fotograaf weet jouw lichaam op een stijlvolle, maar ook sexy manier vast te leggen. Een prachtig cadeau voor jezelf, maar natuurlijk ook voor je aanstaande.

Ben je benieuwd hoe zulke bridal boudoir foto´s er uit zien? Of kun je wel wat inspiratie gebruiken voor je eigen fotoshoot? Wij hebben vast 10 foto´s voor je verzameld die zeker een grote indruk op je kersverse man achter zullen laten:

Bridal boudoir fotoshoot

Fotograaf: Belle Boudoir

Bridal boudoir foto´s benen

Fotocredits: La Gartier via Instagram

Wil jij je eigen bridal boudoir foto´s?

Enthousiast geworden na het zien van deze 10 prachtige foto´s? Dan is het een idee om zelf ook een bridal boudoir fotoshoot te boeken. Je kunt dit een aantal weken voor de bruiloft doen, zodat je alle tijd kunt nemen om de mooiste foto´s te laten maken. Eventueel kun je ook een bridal boudoir fotoshoot plannen op de ochtend van de bruiloft zelf, maar doe dit alleen wanneer er voldoende tijd voor is. Voor de beste foto´s moet je namelijk zo ontspannen mogelijk zijn!

Vind je het toch een beetje spannend? Om je goed voor te bereiden kun je deze tips doorlezen van de professionele boudoir fotografen Sanne Popijus en Tamara Uittenboogaard. Zo weet je zeker dat je straks een aantal prachtige en sexy bridal boudoir foto´s hebt om jouw bruidegom mee te verrassen! Je kunt de mooiste foto´s afdrukken of samenvoegen in een album. Hier maak je je aanstaande echtgenoot ongetwijfeld ongelooflijk blij mee.

Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *