Gaan jullie trouwen in het buitenland? Of vindt jullie bruiloft op het Nederlandse strand plaats? Dan is het fijn om hier een luchtige trouwjurk bij uit te kiezen. Deze 10 bruidsjurken zijn niet alleen prachtig, maar ook nog eens heel geschikt om te dragen op een zonovergoten strand.

Hoe fijn is het om op je trouwdag met je blote voeten door de branding te kunnen lopen? Een bruiloft op het strand is niet voor niets de droom van veel bruidsparen. Niet alleen is het handig om je killer heels thuis te laten en gewoon op blote voeten naar het altaar te lopen, ook is het fijn als je een trouwjurk hebt die geschikt is voor deze locatie.

Geschikt voor het strand?

Waar moet een trouwjurk die bedoeld is voor een bruiloft op het strand allemaal aan voldoen? Natuurlijk is het fijn als hij van een luchtig stofje is gemaakt. Neem liever geen bruidsjurk die opgebouwd is uit allerlei lagen, hier wordt de jurk veel te warm van. In plaats daarvan kun je beter voor een mooie bohemian trouwjurk gaan.

Korte bruidsjurken

Natuurlijk is het ook mogelijk om in plaats van een lange bruidsjurk voor een korte jurk te kiezen. Hierdoor heb je geen last van zand dat in de stof blijft hangen en het is wat minder warm voor je benen. Bovendien kun je gemakkelijk een eindje het water in lopen zonder dat dit problemen oplevert. Daarnaast zijn korte trouwjurken natuurlijk ook hartstikke hip!

10 voorbeelden

Hier zijn vast 10 voorbeelden van trouwjurken die geschikt zijn op te dragen bij een bruiloft op het strand:

Korte trouwjurk

Fotocredits: Promtailor

Strand trouwjurken

Fotograaf: Maple Vice via Spell Designs

One comment to “10 Bruidsjurken voor op het strand”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *