Als bruidspaar kun je zelf kiezen vanaf hoe laat de fotograaf bij jullie bruiloft aanwezig is.  Willen jullie een uitgebreide reportage van jullie trouwdag? Dan is het zeker aan te raden om hem er vanaf het begin af aan bij te vragen. Op deze manier kun je namelijk de mooiste getting ready trouwfoto´s laten maken. 

De voorbereidingen van een bruiloft zijn natuurlijk een mooi moment, wat dacht je bijvoorbeeld van de bruidsmake-up die bij de bruid wordt aangebracht en de bruidegom die zijn stropdas om strikt? Is jullie trouwfotograaf er ook vanaf het begin af aan bij? Dan wil je deze 10 getting ready foto´s zeker niet missen!

1. Het bruidskapsel in model brengen

Getting ready foto van het bruidskapsel

Fotograaf: Víctor Lax via Design Bolts

2. Het dichtknopen van de trouwjurk

3. Het op doen van het bruidsparfum

4. Blik in de spiegel

Bruid kijkt in de spiegel

Fotograaf: Mikkel Paige

5. De trouwschoenen aan doen

Trouwschoenen aantrekken

Fotograaf: Erin & Tara

6. Bruidsmake-up aanbrengen

Bruidsmake-up aanbrengen

Fotograaf: Landon Jacob via Brides

7. In pyjama

8. De kousenband om doen

9. Met je liefste vriendinnen, zussen of moeder

10. In lingerie

Bruid in lingerie

Foto via Instagram

Tip voor de getting ready foto´s

Hoe erg wij het ook aanbevelen om twee trouwfotografen in te huren op jullie bruiloft, voor sommige bruidsparen is dit nou eenmaal financieel niet haalbaar. Eén trouwfotograaf is immers al een flinke kostenpost. Wanneer jullie met één trouwfotograaf werken, is het wel extra belangrijk om goed na te denken over het laten maken van de getting ready foto´s. Op dat moment zijn jullie namelijk niet bij elkaar en zal de fotograaf helaas niet op twee plaatsen tegelijk kunnen zijn. Daarom zullen jullie zelf keuzes moeten maken in overleg met jullie trouwfotograaf.

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook onze andere blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *