De meeste bruidsparen kiezen voor een mooie trouwauto, maar er zijn ook andere manieren van vervoer mogelijk op jullie bruiloft! Wat dacht je van een mooie vintage scooter om samen op te rijden? Dat ziet er in ieder geval prachtig uit! 

Trouwvervoer is praktisch, jullie kunnen hiermee van de ene naar de andere locatie komen. Bijvoorbeeld wanneer jullie de ceremonie en het feest op twee verschillende locaties organiseren, maar ook voor het maken van de trouwfoto´s. Een trouwauto kan heel mooi zijn en is natuurlijk handig, maar er zijn ook andere manieren van trouwvervoer. Zo is een scooter super romantisch! Wij hebben 5 foto´s voor je verzameld van prachtige bruiloft scooters:

Versierd met bloemen

De trouwauto wordt meestal versierd met een mooi boeket bloemen. Ook voor een scooter kun je bloemen gebruiken om hem te decoreren. Dit geeft een extra mooi en romantisch effect!

Versierd met ballonnen

In plaats van bloemen zijn ballonnen ook heel geschikt als versiering van jullie trouwvervoer. Een tros ballonnen achter de scooter geeft een bijzonder effect. Ze zullen tijdens het rijden door de lucht achter jullie aan zweven!

Gezellig scooter rijden op het platteland

Gaan jullie trouwfoto´s maken midden in de natuur? Dan is het leuk om daar de scooter mee naartoe te nemen. Gezellig samen tussen de weilanden rijden levert namelijk mooie plaatjes op. Heel wat spontaner dan een fotoshoot die vooraf tot in de puntjes is voorbereid.

Of juist in de stad

In plaats van op het platteland kun je een scooter ook goed gebruiken wanneer jullie in de stad trouwen. Je kunt je hiermee immers makkelijker door het drukke verkeer bewegen dan met een auto.

Bruidspaar op scooter in Parijs

Fotograaf: Elisa B. Photography via Kelly Oshiro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *