Kerstcadeaus voor bruidsparen

12 Kerstcadeaus die elk bruidspaar zou willen hebben

Ben je uitgenodigd voor een romantische winter bruiloft rond de feestdagen? Dan wil je natuurlijk een mooi cadeau voor het bruidspaar meenemen. Wij hebben 12 kerstcadeaus voor je verzameld waar ieder bruidspaar blij van wordt!

Gaat jouw beste vriendin, een goede vriend of een familielid trouwen? Dan is het leuk om een mooi cadeau voor het bruidspaar mee te nemen. Alleen hoe vind je iets leuks? Wij helpen je een eindje op weg met deze lijst van 12 cadeaus. Dit zijn mooie vrouwen kerstcadeaus voor de bruid, de bruidsmeisjes of de getuigen, maar ook cadeaus voor het bruidspaar samen. Deze kerstcadeaus zijn er voor ieder budget!

Brunch voor twee – €35,00

Wist je dat ze in Amerika soms urenlang in de rij staan voor de beste plekken om te brunchen? In Nederland is dit gelukkig niet het geval, maar brunchen wordt wel steeds populairder. Een gezellige brunch voor twee is dan ook een leuk cadeau voor het bruidspaar!

Brunch

Ster vernoemen – €79,00

Een avondje samen naar de sterren kijken, romantischer kan bijna niet! Of toch wel? Met dit cadeau is het mogelijk een ster naar het bruidspaar te vernoemen. Zo kunnen ze samen de sterrenhemel afspeuren naar hun eigen ster!

Ster vernoemen

Reisdagboek – €18,90

Gaat het bruidspaar na de bruiloft op huwelijksreis? Dan is het leuk om ze een reisdagboek cadeau te geven. Hier kunnen ze alles wat ze meemaken in opschrijven en alle landen die ze samen bezoeken in noteren.

Reisdagboek

Gouden prosecco – €59,00

Prosecco is een feestelijk drankje en dus heel geschikt om een huwelijk mee te vieren. Deze fles prosecco met goudvlokken is helemaal bijzonder! Wanneer je de namen van het bruidspaar er in laat graveren, is het een uniek huwelijkscadeau voor de feestdagen.

Gouden proseccofles

Polaroid frames – €11,90

Polaroids zijn weer helemaal hip! Na de bruiloft zal het bruidspaar waarschijnlijk heel wat mooie foto´s hebben. Met polaroid frames verander je een gewone foto binnen een paar tellen in een mooie vintage polaroid. Op de witte rand aan de onderkant kun je nog een tekst zetten, zoals de trouwdatum of de namen van het bruidspaar.
Slimme tip voor bruidsparen die stiekem mee zitten te lezen: Deze polaroid frames zijn ook leuk om te gebruiken als bedankje voor de gasten. Stuur ze bijvoorbeeld na afloop van de bruiloft op naar alle gasten met een leuke foto van jullie bruiloft er in! 

Polaroid frames

Gepersonaliseerd wijnglas – €16,90

Houdt het bruidspaar van wijn? Dan is het leuk om ze één of meerdere gepersonaliseerde wijnglazen cadeau te geven met hun namen en trouwdatum er op. Zo kunnen ze iedere keer dat ze samen een glas wijn drinken weer even terugdenken aan hun trouwdag!
Gepersonaliseerd wijnglas

Sauna arrangement voor twee – €145,00

Kan het bruidspaar wel wat ontspanning gebruiken na de bruiloft? Verwen ze dan met een heerlijk sauna arrangement voor twee personen. Hiermee kunnen ze een dag lang genieten van de wellnessfaciliteiten, mogen ze een lichaamspakking kiezen en krijgen ze allerlei lekkernijen.

Wellness

Wereldkaart – €29,90

Is het bruidspaar gek op reizen? Dan moeten ze deze wereldkaart beslist hebben! Hierop kunnen ze namelijk alle landen weg krassen die ze samen hebben bezocht. Leuk om thuis aan de muur te hangen!
Wereldkaart

Kerstballen om zelf te beschilderen – €11,90

Bij een bruiloft rond de feestdagen is het natuurlijk leuk om echte kerstcadeaus te geven. Kerstballen met een persoonlijke boodschap voor het bruidspaar zijn dan een goed idee. Je kunt deze kerstballen zelf van een tekst voorzien. Wat dacht je bijvoorbeeld van de namen en de trouwdatum van het bruidspaar? Een uniek cadeau waar ze iedere kerst weer plezier aan zullen beleven!
Persoonlijke kerstballen

Sfeervolle tafelhaard – €129,00

Samen knus bij de open haard zitten is heerlijk, maar niet iedereen heeft er een in huis. Een tafelhaard is een mooi alternatief. Hiermee kan het bruidspaar heel wat romantische avondjes beleven!
Tafelhaard

Our Life Story dagboek – €54,90

Het bruidspaar gaat als het goed is nog allerlei mooie momenten meemaken en voor je het weet, vliegt de tijd voorbij. Het is daarom leuk om herinneringen aan al deze momenten te bewaren voor later. In het Our Life Story dagboek kan het bruidspaar schrijven, plakken en tekenen over alle bijzondere dingen die ze samen meemaken. Een prachtig cadeau voor de toekomst!
Life Story dagboek

Al deze cadeaus zijn verkrijgbaar via cadeautjes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *