De trouwceremonie is waarschijnlijk het hoogtepunt van jullie bruiloft. Niet alleen is dit een bijzonder en romantisch moment, veel bruidsparen besteden ook veel aandacht aan het decor van deze gebeurtenis. Zo geven backdrops jullie ceremonie bijvoorbeeld een extra bijzondere uitstraling. 

Elkaar het jawoord geven kan tegenwoordig op heel veel plaatsen. In de kerk, bij de gemeente, in een oude boerderij, een romantisch kasteeltje of zelfs midden in de natuur! Waar jullie ook trouwen, het is altijd leuk om de plek van de ceremonie romantisch aan te kleden. Met een backdrop maak je het geheel extra bijzonder. Zo staan jullie straks voor een prachtig gedecoreerde achtergrond wanneer jullie met elkaar trouwen.

Er zijn heel wat verschillende soorten backdrops mogelijk. Vaak worden er bloemen gebruikt, maar met papier, lint en andere decoratieve materialen kun je ook veel leuke dingen doen. Zelfs deuren of fietsen kunnen gebruikt worden als achtergrond voor jullie ceremonie! Wij hebben vast een lijstje voor je gemaakt met 15 prachtige backdrops die je als inspiratie kunt gebruiken voor jullie eigen bruiloft backdrop!

Fietsen met bloemen als backdrop

Fotograaf: Vanessa Velez, styling: Soco Alicea via Ruffled Blog

Welke van deze backdrops vind jij het mooist? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *