Als jullie gaan trouwen, wil je dat natuurlijk op een mooie locatie doen. En of jullie elkaar het jawoord nu binnen of buiten geven, een mooie backdrop hoort er zeker bij. Wij hebben 3 prachtige backdrops voor je verzameld die jullie ceremonie meteen de juiste sfeer geven. 

Backdrops zijn belangrijk voor de styling van jullie ceremonie. Met een mooie backdrop verberg je een saaie muur en zorg je voor een knus gevoel wanneer jullie op een open veld trouwen. Er zijn verschillende soorten backdrops.

Romantische backdrop met gordijnen en bloemen

Bloemen zijn ideaal voor het stylen van een bruiloft. Ze zijn dan ook heel geschikt om bij de ceremonie te gebruiken. Een backdrop gemaakt van houten balken en gedecoreerd met stukken stof en een flink aantal bloemen en stukken groen zorgt dan ook meteen voor een romantisch effect. Het is best lastig om zelf zo´n backdrop te maken, maar er zijn gelukkig genoeg bedrijfjes die ze verhuren.

Backdrop met witte gordijnen en bloemen

Backdrop: Confetti Skies via Wedding Chicks

Industriële ceremonie met lichtjes

Trouwen jullie op een stoere, industriële locatie? Wanneer de trouwlocatie over een mooie, ruwe muur beschikt, is het eigenlijk al voldoende om lichtjes op te hangen als backdrop. Je kunt hier eventueel nog een boog met bloemen aan toevoegen om het geheel meer romantisch te maken. Zo heb je binnen korte tijd een mooie setting voor jullie ceremonie gecreëerd.

Bohemian backdrop met dromenvangers

Organiseren jullie een bruiloft met een bohemian tintje? Dan is het een leuk idee om hier een sprookjesachtige backdrop bij te maken die gemaakt is van grote dromenvangers. Dit geeft een heel bijzonder effect en past perfect bij het thema! Op deze manier kun je midden in de natuur trouwen en toch een prachtig gedecoreerde ceremonie hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *