Waarschijnlijk zullen jullie je tijdens de ochtend van jullie trouwdag gescheiden van elkaar klaarmaken voor de grote dag. Het is dan een leuk idee om vast een cadeautje als verrassing naar jouw bruidegom te laten brengen. 

Jullie liefde voor elkaar moet wel ontzettend groot zijn, dat is immers de reden dat jullie gaan trouwen. Hoe leuk is het dan om jouw grote liefde te verrassen met een cadeautje vlak voor jullie elkaar het jawoord geven? Je kunt deze verrassing naar hem toe laten brengen als jullie je allebei aan het voorbereiden zijn op de bruiloft. Wij geven 3 leuke ideeën die je hiervoor zou kunnen gebruiken:

Een horloge

Horloges kunnen erg mooi zijn en een bijzondere betekenis hebben voor een man. Het is daarom leuk om hem een speciaal horloge te geven dat hij op jullie trouwdag kan dragen. Met een persoonlijk briefje er bij maak je dit cadeau helemaal af.

100 redenen waarom ik met je wil trouwen

Een heel wat goedkopere, maar daarom niet minder leuke verrassing, is een boekje met 100 redenen waarom je met hem wil trouwen. Je kunt hiervoor een mooi boekje kopen en er met de hand redenen in schrijven. Je kunt ze natuurlijk ook typen in een mooi lettertype. Het lijkt misschien veel om 100 redenen te verzinnen, maarhet is makkelijker dan je denkt!

Boodschap als verrassing op zijn stropdas

Een lieve tekst of een klein zinnetje waarmee jij jouw liefde laat blijken, zal de bruidegom veel doen op jullie trouwdag. Het is daarom leuk om een kleine verrassing aan de binnenkant van zijn stropdas te naaien. Een lieve tekst, jullie namen of trouwdatum bijvoorbeeld. Zo krijgt hij dit te zien op de ochtend van jullie bruiloft, vlak voor hij jou voor het eerst zal zien in je trouwjurk.

Verrassing op stropdas bruidegom

Fotocredits: Etsy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *