Als jullie in de zomer trouwen, is een bohemian thema hartstikke leuk. Je ziet dit steeds vaker terugkomen op bruiloften. Alleen wat hoort en nou precies bij een bohemian bruiloft? En welke must haves kunnen zeker niet ontbreken?

Het bohemian thema is eigenlijk heel breed, deze stijl gaat namelijk om vrijheid, creativiteit, positiviteit en de natuur. Toch is er een aantal dingen waar je zeker aan moet denken wanneer jullie een bohemian bruiloft plannen.

#1. Bohemian trouwjurk

Natuurlijk is een bohemian bruiloft niets zonder een echte bohemian trouwjurk. Die hoort dus zeker tussen deze must haves! Er zijn tegenwoordig heel wat van deze trouwjurken te vinden, vraag er maar eens naar bij de bruidswinkel. Overigens zijn bohemian jurken er in allerlei soorten en maten. Met korte mouwen, lange mouwen of zonder mouwen; een open of gesloten rug, simpel of juist heel opvallend. Bohemian trouwjurken zijn vaak gemaakt van kant en vallen losjes. Een heerlijke jurk om een dag lang in rond te lopen!

#2. Bohemian bruiloft decoratie

Of het nu als backdrop gebruikt wordt of als stoelversiering, decoratie in de vorm van gevlochten touw kan zeker niet ontbreken op jullie bohemian bruiloft! Deze decoratie is het mooist in het wit en is prachtig te combineren met een aantal mooie bloemen en wat groen.

Bohemian stoeldecoratie

Fotocredits: Etsy via Tide Water and Tulle

#3. Plekken om te relaxen

Een bohemian bruiloft is niet heel formeel, maar draait juist om rust, gezelligheid en samen genieten. Je creëert een fijne sfeer door voor verschillende relaxplekjes te zorgen. Fijne stoelen, hippe poefs en zachte kleden staan niet alleen mooi als decoratie, maar zijn ook nog eens heerlijk om even bij te komen van alle drukte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *