Outfits voor bruiloft gasten

Fotocredits: Zie hieronder

3 Outfits voor gasten op een zomerse bruiloft

Als gast op een bruiloft wil je er natuurlijk leuk en netjes uitzien. Soms is het best lastig in te schatten wat gepaste kleding is voor de bruiloft waar je heen gaat. Trouwt het bruidspaar op een zomerse dag? Dan zijn er heel wat leuke mogelijkheden. Wij hebben vast 3 bruiloft outfits voor je uitgekozen! 

Ga je deze zomer naar een bruiloft? Check dan eerst even of het bruidspaar een dresscode op de uitnodiging heeft gezet. Is dit niet het geval? Dan hebben wij nog wel wat leuke ideeën voor geschikte zomerse bruiloft outfits!

Outfit 1: Lange rok

Een zwierige, lange rok is heerlijk luchtig en daarom erg geschikt voor een zomerse bruiloft. Wit is eigenlijk de kleur die gedragen wordt door de bruid, maar in combinatie met een shirt in een andere kleur kan het wel. Je maakt deze outfit af met accessoires zoals een mooie armband, zonnebril en clutch. Natuurlijk kan ook een mooi paar pumps niet ontbreken!

Outfit 2: Jurk voor bruiloft gast

Als je te gast bent op een bruiloft is een jurk altijd een goed idee als outfit. In de zomer is het leuk om voor een jurkje in een pastelkleur te gaan, zoals bijvoorbeeld licht roze. Dit geeft een zachte en romantische uitstraling. Onder het jurkje kun je verschillende soorten schoenen dragen. Pumps staan sowieso goed, maar als je niet graag op hakken loopt, kun je ook een paar mooie sandaaltjes uitkiezen. Tijdens de ceremonie zou je nog een chic jasje aan kunnen trekken. Dit is ook handig wanneer het onverhoopt iets kouder is dan voorspeld.

Jurkje als bruiloft outfit

Fotocredits: Lonestar Southern

Outfit 3: Jumpsuit

Ben je niet zo van de rokken en jurkjes? Geen enkel probleem, een jumpsuit kan ook super chic zijn! Zeker met een paar killer heels en een mooie clutch is dit een perfecte outfit voor een bruiloft. Een jumpsuit kun je ook mooi combineren met een paar opvallende sieraden, zoals bijvoorbeeld oorbellen en een armband. Hiermee geef je je outfit nog wat extra uitstraling. Eventueel zou je hier ook de themakleuren van de bruiloft in kunnen verwerken.

Bruiloft gast met jumpsuit

Fotocredits: Where To Get It

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *