Bruidspaar receptie

Fotograaf: Eneka Stewart

5 Dingen die bijna elke bruid vergeet tijdens de receptie

Zodra jullie elkaar het jawoord hebben gegeven, is het tijd om dat te vieren met al jullie lieve gasten. De receptie is dan ook een leuk onderdeel van de bruiloft. Maar door alle taart, champagne en felicitaties, vergeet je de volgende dingen nog wel eens als bruid! 

Natuurlijk leven jullie uit naar de ceremonie, het moment waarop jullie eindelijk officieel man en vrouw worden. Na de ceremonie is alle spanning meestal op slag verdwenen. En dan is het tijd om jullie huwelijk te vieren! Om optimaal van jullie receptie te kunnen genieten, kun je maar beter aan deze 5 dingen denken:

#1 Genoeg tijd voor elkaar nemen

Natuurlijk willen al jullie vrienden en familieleden jullie feliciteren. Het is heel gezellig en leuk om met iedereen een praatje te kunnen maken, maar wat tijd voor elkaar is ook fijn. Jullie zijn immers net getrouwd! Vergeet daarom niet om er even tussenuit te sneaken en wat tijd met z´n tweetjes door te brengen. En we hebben ook wel wat tips om onder de felicitatierij uit te komen!

#2 De locatie van de receptie goed bekijken

Jullie hebben waarschijnlijk een prachtige trouwlocatie uitgekozen en de ruimte mooi laten decoreren. Door alle drukte zou je bijna vergeten om er naar te kijken, maar het is wel leuk om even stil te staan bij de prachtige omgeving waar jullie je in bevinden. Vergeet ook niet aan de fotograaf om een paar mooie (detail) foto´s te maken van jullie receptie ruimte.

#3 Gemakkelijke schoenen aantrekken

Wilde je graag trouwen in een paar killer heels? Dan is het nu tijd om een paar gemakkelijke schoenen aan te trekken. Tijdens de receptie let niemand op je schoenen en door nu voor een paar platte exemplaren te gaan, voorkom je pijnlijke voeten. Zo kun je tijdens het trouwfeest tenminste lekker dansen en hoef je niet aan de kant te gaan zitten.

#4 Voldoende eten en drinken

Jullie gasten zullen voorzien worden van heel wat lekkere hapjes en drankjes tijdens jullie bruiloft, maar eten en drinken jullie zelf ook genoeg? Tijdens de receptie zul je erg druk zijn met alle felicitaties in ontvangst nemen, maar juist dan is het belangrijk zelf ook een hapje en drankje te nemen. Een bruiloft kost veel energie en voor je het weet krijg je hoofdpijn van de dorst of word je flauwtjes van de honger.

#5 Je getuigen bedanken

De getuigen hebben tijdens de ceremonie een belangrijke rol gespeeld en daarom is de receptie een mooi moment om ze te bedanken. De getuigen verdienen zeker wat extra aandacht tijdens de receptie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *