5 Dingen die bijna elke bruid vergeet tijdens de receptie

Bruidspaar receptie

Fotograaf: Eneka Stewart

Zodra jullie elkaar het jawoord hebben gegeven, is het tijd om dat te vieren met al jullie lieve gasten. De receptie is dan ook een leuk onderdeel van de bruiloft. Maar door alle taart, champagne en felicitaties, vergeet je de volgende dingen nog wel eens als bruid! 

Om optimaal van jullie receptie te kunnen genieten, kun je maar beter aan deze 5 dingen denken tijdens jullie receptie:

#1 Genoeg tijd voor elkaar

Natuurlijk willen al jullie vrienden en familieleden jullie feliciteren. Het is heel gezellig en leuk om met iedereen een praatje te kunnen maken, maar wat tijd voor elkaar is ook fijn. Jullie zijn immers net getrouwd! Vergeet daarom niet om er even tussenuit te sneaken en wat tijd met z´n tweetjes door te brengen.

#2 Bekijk de locatie van de receptie goed

Jullie hebben waarschijnlijk een prachtige trouwlocatie uitgekozen en de ruimte mooi laten decoreren. Door alle drukte zou je bijna vergeten om er naar te kijken, maar het is wel leuk om even stil te staan bij de prachtige omgeving waar jullie je in bevinden.

Donuts op bruiloft receptie

Fotograaf: Olivia Morgan Photography via Ruffled

#3 Trek gemakkelijke schoenen aan

Wilde je graag trouwen in een paar killer heels? Dan is het nu tijd om een paar gemakkelijke schoenen aan te trekken. Tijdens de receptie let niemand op je schoenen en door nu voor een paar platte exemplaren te gaan, voorkom je pijnlijke voeten.

#4 Eet en drink genoeg

Jullie gasten zullen voorzien worden van heel wat lekkere hapjes en drankjes tijdens jullie bruiloft, maar eten en drinken jullie zelf ook genoeg? Tijdens de receptie zul je erg druk zijn met alle felicitaties in ontvangst nemen, maar juist dan is het belangrijk zelf ook een hapje en drankje te nemen.

Champagne op receptie

Fotograaf: Jose Villa via Style Me Pretty

#5 Bedank je getuigen

De getuigen hebben tijdens de ceremonie een belangrijke rol gespeeld en daarom is de receptie een mooi moment om ze te bedanken. Vergeet hier niet even tijd voor te nemen!

Wat wil jij echt niet vergeten tijdens jullie receptie? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *