5 Handige tips voor jullie lente bruiloft

De lente is een heerlijk seizoen om te trouwen. Langzaam begint de natuur weer wat kleur te krijgen en de temperaturen lopen op. Er komen steeds meer mooie dagen aan, maar het drukke trouwseizoen is nog net niet begonnen. Trouwen jullie in de lente? Dan hebben wij 5 handige tips voor je! 

De meeste bruidsparen kiezen voor een bruiloft in de zomermaanden, maar de lente is ook een fijn seizoen om elkaar het jawoord te geven. Het weer is misschien iets onvoorspelbaarder, maar dikke kans dat jullie trouwen op een prachtige dag!

1.) Neem een vestje mee

Omdat het buiten best een beetje fris kan zijn, is een trouwjurk in combinatie met een jasje of vestje een leuk idee. Binnen kun je dan gewoon een (strapless) trouwjurk dragen, maar voor buiten neem je iets warmers mee. Niet alleen handig, maar dit staat ook nog eens leuk!

2.) Huur een bruiloft tent

Willen jullie per se buiten trouwen, maar weet je niet of het weer dit toelaat? Huur dan een bruiloft tent! Zo hebben jullie toch het buiten gevoel, maar zit je wel lekker knus en beschut onder een tent. Wanneer het toch een onverwacht warme en droge dag blijkt te zijn, kunnen jullie altijd nog onder de tent vandaan stappen!

3.) Verwarm de gasten

Het kan natuurlijk zijn dat het ook onder de tent toch wat koud is buiten. Zorg er daarom voor dat ook jullie gasten er comfortabel bij zitten. Dit kun je bijvoorbeeld doen door wat dekentjes klaar te leggen bij de ceremonie. Niet alleen lekker warm, maar ook nog eens heel gezellig!

4.) Kies producten die passen bij de lente

In welk seizoen je ook trouwt, het is altijd slim om te kijken naar de producten die bij de tijd van het jaar horen. Als je vroeg in de lente trouwt, zal zomers fruit zoals aardbeien en frambozen nog een stuk duurder zijn. Ook bepaalde bloemen zullen nog niet te krijgen zijn. Bloemen zoals narcissen, tulpen en rozen zijn dan juist weer wel volop aanwezig! Of wat dacht je van een prachtig bloesem boeket?

5.) Zorg voor veel kleur

Na de grauwe winter is er een nieuwe, vrolijke tijd aangebroken. Een lente bruiloft vraagt dus om kleur. Pastelkleuren zijn mooi en ook een prima keuze, maar je zou ook voor echte knalkleuren kunnen gaan. Zo lang het geheel er maar vrolijk uitziet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *