5 Originele manieren om naar het altaar te lopen

Traditioneel is het zo dat de bruid door haar vader wordt weggegeven. De bruidegom staat bij het altaar te wachten en de bruid loopt aan de arm van haar vader door de rijen met gasten naar hem toe. Tradities zijn er echter om gebroken te worden, dus waarom zou jij het niet op een originele manier aanpakken? 

Het kan heel mooi zijn om je door je vader weg te laten geven, maar er zijn ook redenen genoeg om hier niet voor te kiezen. Misschien is jouw vader er niet meer of hebben jullie niet zo´n sterke band. Het kan natuurlijk ook zijn dat je niet zo van tradities houdt en het liever anders doet. Wij hebben 5 originele manieren voor je verzameld:

Je door iemand anders weg laten geven

In plaats van je vader kan er natuurlijk ook iemand anders zijn door wie jij je graag weg laat geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van je opa, je broer, je moeder, je oma of je zus? Je kunt je natuurlijk ook door beide ouders naar je grote liefde laten brengen!

Naar het altaar met beide ouders

Fotograaf: One Love Photo via Once Wed

Alleen naar het altaar lopen

Je kunt er ook voor kiezen in je eentje aan te komen lopen. Een beetje spannend is het misschien wel, maar alle aandacht is toch op jou gevestigd. Waarom zou je dan niet stoer in je eentje naar het altaar lopen?

Samen aan komen lopen

Jullie trouwdag draait om jullie samen, dus waarom zou je dan ook niet samen naar het altaar lopen? Dit is een leuk alternatief wanneer je niet weggegeven wilt worden. Ook voor same sex bruiloften is dit een goed idee.

De rollen omdraaien

Wil je het echt compleet anders doen? Dan zou je de rollen ook om kunnen draaien! Jij kunt in je prachtige trouwjurk klaar gaan staan om te wachten op jouw bruidegom. Misschien kan hij wel weggegeven worden door zijn moeder!

Voor origineel vervoer zorgen

En tenslotte kun je ook nog voor een originele manier kiezen om aan te komen bij het altaar. Trouwen jullie aan het water? Dan kunnen jullie bijvoorbeeld ook met een bootje aan komen varen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *