Ga jij je geliefde op het strand het jawoord geven? Of trouw je zelfs in het buitenland op een goudgeel zandstrand? Lucky you! Je kunt je misschien voorstellen dat niet alle trouwjurken geschikt zijn voor een bruiloft op het strand. Wij hebben 6 prachtige exemplaren voor je gevonden die dat wel zijn!

De trouwjurk van je dromen uitzoeken is een speciaal moment. Want wat voelt het heerlijk als je eindelijk dé jurk aan hebt. Het is handig om vooraf wat inspiratie op te doen zodat je weet wat je zoekt. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt met 6 trouwjurken die perfect zijn voor een bruiloft op het strand.

Trouwjurken inspiratie

Strand trouwjurk

Fotograaf: Eyal Nevo, Trouwjurk: Galia Lahav via Belle the Magazine

De hoge split, de dubbele bandjes en het bijzondere stofje van de jurk: er zijn veel details die zorgen voor een prachtig plaatje. Dit is zeker geen traditionele trouwjurk, maar wat is hij mooi!

Veel trouwjurken zijn strapless, maar deze jurk heeft juist een heel bijzondere bovenkant. Het kant loopt helemaal door tot de nek en zorgt er hierdoor juist voor dat de trouwjurk extra opvallend wordt.

Een tikkeltje gewaagd is deze trouwjurk zeker, maar WAUW, wat is hij mooi! De brede gouden band om de taille en het weinig verhullende kanten bovenstuk maken de jurk extra sexy.

Een lange rok met crop top er boven wordt steeds populairder als trouwjurk. Voor een bruiloft op het strand is dit helemaal een leuk idee! Kies voor een luchtige, zwierige rok zodat je het niet snel warm krijgt.

Een trouwjurk met open rug kan heel mooi staan. Wanneer je de open rug combineert met lange mouwen, wordt het geheel niet te bloot. Het stofje van bovenstaande trouwjurk zorgt er voor dat hij toch luchtig blijft en je het niet te warm zult krijgen.

Korte trouwjurk strand

Jurk: Cobb Prom

Een korte trouwjurk is natuurlijk ook een fantastisch idee wanneer je op het strand trouwt. Zo kun je zonder problemen op je (blote) voeten door het zand lopen en zijn hoge temperaturen geen enkel probleem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *