Afsluiting van jullie trouwfeest: Dit zijn de leukste ideeën

Na een prachtige trouwdag volgt een gezellig feest waarbij hopelijk alle voetjes van de vloer gaan. Alleen dan komt er toch echt een einde aan de bruiloft waar jullie zo lang naar uitgekeken hebben. Dat vraagt om een spectaculaire afsluiting, de grand finale!

Er zijn heel wat manieren om een einde te maken aan een feestje, maar wanneer het om jullie bruiloft gaat, wil je natuurlijk wel een extra bijzondere afsluiting. Dat kan op een aantal leuke manieren:

Afsluiting met vuurwerk

Hoe mooi zou het zijn als jullie trouwdag kan worden afgesloten met een adembenemende vuurwerkshow? Samen met alle gasten kunnen jullie naar buiten gaan om hiervan te genieten. Een bijzonder moment, dat zeker niet iedereen heeft op zijn of haar bruiloft. Het is dan ook niet zomaar mogelijk om vuurwerk af te steken waar en wanneer je maar wilt. Huur hiervoor een vuurwerkbedrijf in, zij weten hoe het zit met het aanvragen van een vergunning.

Wegvaren in een bootje

Bevindt jullie trouwlocatie zich langs het water? Dan is het een romantisch idee om samen weg te varen in een bootje. De gasten kunnen jullie uitzwaaien en zo kunnen jullie romantisch samen gaan genieten van jullie huwelijksnacht!

Poort van sterretjes

Het kan ook leuk zijn om de gasten allemaal één of meerdere sterretjes vast te laten houden en hiermee in een dubbele rij te laten staan. Ze vormen zo een poort van sterretjes waar jullie als bruidspaar doorheen kunnen lopen op weg naar jullie trouwauto. Dit is een mooie afsluiting waarbij alle gasten worden betrokken.

Afsluiting bruiloft

Fotograaf: Claire Penn via Boho Weddings

Spetterende ijsfonteinen

Ook ijsfonteinen zorgen voor een waanzinnig mooi effect. Het leuke hiervan is dat je ze gewoon binnen kunt gebruiken! Zetten jullie bijvoorbeeld een candy table neer als bedankje voor jullie gasten? Dan zijn ijsfonteinen perfect om deze tafel op een spetterende manier te openen!

Confetti over de dansvloer

Liever nog even doorgaan op de dansvloer? Dan is het leuk om het laatste nummer op spectaculaire wijze te laten eindigen. Dit kan bijvoorbeeld door confetti over de dansende gasten te laten schieten met confetti poppers.

Dit blog is door middel van een samenwerking tot stand gekomen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.