Een traditionele sluier is stijlvol, maar weinig origineel. Gelukkig zijn er heel wat leuke alternatieven te bedenken. Voeg bijvoorbeeld wat kleur toe of kies voor een bohemian variant. Wij hebben een aantal prachtige alternatieven voor de traditionele sluier voor je op een rijtje gezet! 

Een sluier kan soms de perfecte finishing touch zijn voor je bruidslook. Als je niet zo van traditioneel houdt, zijn er ook een heleboel andere manieren om je trouwoutfit compleet te maken. Wij hebben vast wat leuke ideeën voor je als inspiratie!

Ombre sluier in een opvallende kleur

Vind je een sluier wel mooi, maar wil je liever wat anders dan de traditionele variant? Dan kun je voor een opvallende sluier gaan met een ombre effect. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze prachtige sluier die van boven naar beneden overloopt van wit naar oranje? Of een sluier met een ronde vorm waarbij de kleur in het midden zit? Allebei erg bijzonder!

Oranje ombre sluier

Fotocredits: Etsy

Blauwe ombre sluier

Fotocredits: Etsy

Bloemenslinger in je haren

De bloemenkrans zien we regelmatig voorbij komen, maar een bloemenslinger die door je haren is gevlochten is wel heel origineel. Dit geeft een prachtig, romantisch effect!

Bruid met bloemenslinger

Fotocredits: Refinery 29

Bohemian sluier

Organiseren jullie een bruiloft met een bohemian thema? Dan is deze sluier van gevlochten touw prachtig om te dragen!

Bohemian bruid sluier

Fotograaf: Etsy

Kanten hoofdband

In plaats van een sluier die naar achter valt, kun je ook kiezen voor een mooie kanten sluier die je als hoofdband draagt. Zeker in combinatie met een bloem aan de zijkant geeft dit een prachtig effect!

Kanten hoofdband bruid

Fotocredits: Etsy

Voeg wat kleur toe

Je kunt ook wat kleur toevoegen door voor een sluier in een subtiele kleur te gaan. Deze roze sluier maakt je bruidslook bijvoorbeeld net even anders. Stoer, maar ook romantisch!

Roze sluier

Fotocredits: Etsy

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook onze andere blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *