Ananassen zijn erg lekker, gezond en zien er bovendien leuk uit. Je kunt ze daarom goed gebruiken als decoratie op jullie bruiloft. En natuurlijk kun je ananassen ook in allerlei hapjes en drankjes verwerken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke cocktail?

Een ananas als thema voor jullie bruiloft klinkt misschien een beetje gek, maar je kunt er heel wat leuke dingen mee doen. Verwerk een ananas op jullie trouwkaarten, betrek ananassen bij de trouwfoto´s en gebruik ze als decoratie. Je kunt ze bijvoorbeeld in allerlei verschillende kleurtjes verven en zo gebruiken om de tafels tijdens het diner op de fleuren. In het goud zijn ananassen ook erg mooi. Samen met een paar bloemen heb je zo prachtige decoratie.

Lijkt een ananassen thema jou wel iets voor jullie bruiloft? Dan kun je vast wat inspiratie opdoen met deze foto´s:

Laat het thema overal in terugkomen

Een thema is het leukst wanneer hij zo veel mogelijk terugkomt op jullie bruiloft. Gebruik daarom ananassen op de trouwkaarten, als decoratie en bij het maken van de foto´s. Je kunt er heel wat creatieve ideeën mee bedenken. Zeker weten dat jullie zo in zomerse sferen komen!

Ananas als centerpiece

Houd je het liever simpel? Zet dan gewoon een ananas neer als centerpiece. Met een mooie bloem en wat groen maak je het plaatje compleet! Als je toch liever iets meer aan de decoratie wilt doen, zou je er ook voor kunnen kiezen de ananas goud (of een andere kleur) te verven. Dit geeft een gaaf effect!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *