Armbandjes bruid en bruidsmeisje

WINACTIE | Prachtige armbandjes voor de bruid én het bruidsmeisje

Ga je binnenkort trouwen en wordt jullie dochter het bruidsmeisje? Of is er een ander meisje waar jullie een bijzondere band mee hebben die deze rol op zich neemt? Dan is een set armbandjes voor de bruid en het bruidsmeisje een leuk idee!

Onlangs schreven we al een blog over sieraden voor het bruidsmeisje. Jullie bruidsmeisje vervult een speciale rol op jullie bruiloft en het is daarom een leuke verrassing om haar een mooi kettinkje of armbandje cadeau te doen. Dit sieraad kan ze dragen tijdens jullie bruiloft, maar het is natuurlijk ook een leuk aandenken voor daarna.

KAYAsieraden.nl is een webwinkel met heel wat prachtige sieraden voor kinderen. Het leuke is dat je hier van ieder armbandje ook een versie voor de moeder kunt vinden. Hierdoor kun jij als bruid hetzelfde armbandje dragen als je bruidsmeisje! Lijkt het jou ook heel bijzonder om zo´n set te dragen op jullie bruiloft? Dan hebben wij een leuke winactie voor je!

Bruid en bruidsmeisje armbandjes

Flower Power armbandjes

Van KAYA ontvingen wij een pakketje met twee armbandjes er in. Eén voor de bruid en een kleinere versie van hetzelfde armbandje voor het bruidsmeisje. Wat een ontzettend leuk idee!

Alleen het openmaken van de verpakking van de sieraden was al een feestje. Beide armbandjes worden namelijk verstuurd in een schattig roze buidelzakje met een handig zilverpoetsdoekje er bij. En wat zijn de sieraden mooi! Twee prachtige ´flower power´ armbandjes gemaakt van zoetwaterparels. Aan het armbandje hangt een zilveren hartje en een roze bloemetje. De zilveren sluitinkjes hebben een handig verlengstukje van 3 centimeter. Zo kan jullie bruidsmeisje haar armbandje ook nog dragen als ze iets groter is!

Winactie

Wij hebben niet alleen zelf deze prachtige armbandjes voor de bruid en haar bruidsmeisje ontvangen, maar mogen ook een ´flower power´setje weggeven! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze prachtige prijs is een reactie achterlaten onder deze blog. Wie weet krijg jij binnenkort deze twee mooie armbandjes opgestuurd om jouw bruidsmeisje mee te kunnen verrassen!

Deze actie loopt tot en met vrijdag 21 april 2017.


Dit blog is in samenwerking met KAYA sieraden tot stand gekomen.

Reacties (24)
 1. Prachtige armband niet alleen voor de grote dag maar ook voor daarna kunnen mijn dochter en ik dezelfde armband dragen.

 2. Dit zou geweldig zijn voor onze bruiloft op 19-05-2017.
  Onze dochter van 1 en de dochter van mij zus van 2 zijn bruidsmeisjes.
  Wat zouden de meisjes trots zijn als ze dit mogen dragen💕!

 3. Wij gaan 14 september trouwen en ons dochtertje van 4 is ons bruidsmeisje. En wat zal ze zich prachtig voelen met zo’n mooi armbandje (en dezelfde als mama) . Dan is haar prinsessen style helemaal compleet 😍😍

 4. Vrijdag 16 juni wordt onze grote dag! Ons sprookje wordt werkelijkheid en mijn lieve nichtje zal ons bruidsmeisje zijn. Het zou fantastisch zijn om samen het flower power armbandje te kunnen dragen. Hij past ook perfect bij ons thema: Cocktail with a touch of pink/peach. Het bloemetje is romantisch en… peach. En ik kan alvast verklappen: de liefde tussen tante en nichtje is ook voor altijd hoor, hihi!

 5. Dat zou wel heel lief zijn. In september gaan we trouwen en onze dochter, dan 5 jaar, is natúúrlijk ons bruidsmeisje. En welk meisje wil nou niet samen met mama hetzelfde sieraad dragen die dag?

 6. Superleuk deze armbandjes! Onze 2 nichtjes (dochters van allebei m’n zussen )onze bruidsmeisjes. Op deze manier kan ik laten zien hoe speciaal ze allebei voor me zijn!

 7. Dit zouden onze dochters echt heel mooi vinden na lang wachten gaan we in september trouwen. En zo’n armbandje zou ons prachtig staan. Nu heel hard duimen.

 8. Kimberley van Vliet

  Afgelopen weekend in de Efteling gevraagd en het plan is volgend jaar te trouwen. De kaart, in bloementhema, voor het bruidsmeisje ligt al klaar. Nu nog wachten tot we hem mogen gaan geven, en wat zou zo’n armbandje er leuk om te geven bij zijn. Het meisje zal vast ook enorm trots zijn hetzelfde armbandje de dragen als de bruid, haar grote voorbeeld :)

 9. Wij gaan 7 juli trouwen, en onze mooie dochter van 5 ons bruidsmeisje… en dat armbandje zou haar zo leuk staan, past leuk bij haar bruidsjurkje…
  Echt geweldig zou het zijn !
  Liefs Ellen

 10. Op 13 april 2018 trouw ik met mijn grote liefde. Mijn metekindje gaat mijn bruidskindje zijn. Haar zus zal de ringen dragen en de dochter van een vriendin van mij zal mijn metekindje vergezellen als bruidskindje. De kleuren passen ook helemaal in het thema en rozen zijn mijn lievelingsbloemen. Het zou leuk zijn als ik dit met mijn metekindje kon delen.

 11. Wauw, wat bijzonder zeg! Ik las het artikel en zag ook het andere stukje met de foto van het hangertje. “Louise 23-04-2017” .
  Mijn dochter is geboren op 23 april 2012 en is ons bruidsmeisje op onze grote dag in juli!
  De aanwezigheid van mijn kinderen is al een wonder op zich, dat mag zeker bekroond worden met een mooi sierraad!

 12. Wij gaan 30 september trouwen en onze flowergirls zijn onze 4 kleine nichtjes (van 2-4 jaar) zou helemaal super zijn en helemaal hun outfit compleet maken die dag. 😍

 13. Wauw, deze zijn echt fantastisch! Wij gaan trouwen op 7 juli en deze armbandjes zouden echt geweldig zijn voor mij en ons dochtertje Fien (nu 2,5 jaar)! Deze zouden we met veel liefde dragen op onze speciale dag!! 💖

 14. Dat zou echt gelwedig zijn voor mij nichtje! Zij kan op het moment van trouwen net lopen en komt onze ringen brengen! Een boeketje zou echt super leuk zijn, maar een armbandje blijft zeker weten zitten en is altijd mooi!! 😍

 15. Ingeborg Cruijssen

  In oktober ga ik met mij vriend trouwen waar ik al 3 knappe kinderen mee heb! Waaronder 1 meisje, deze zou ik zo graag met haar willen dragen op onze mooie dag!

 16. Hoe mooi zou dat zijn samen met mijn dochter deze armband dragen, op onze trouwdag 2 juni.. moeder de bruid en onze dochter van 6 als bruidsmeisje… een sieraad met heel veel waarde😍😍

 17. Super gaaf voor onze 3 dochters en nichtje die bruidsmeisje zijn op onze grote dag over precies 6 weken vandaag. Aftellen geblazen, echt enorm veel zin in!!

 18. Leonie van Ackooij

  26 Mei ga ik trouwen met mijn grote liefde. Het nichtje van mijn aanstaande wordt ons bruidsmeisje en ik denk dat ze dit een geweldig cadeau zal vinden. Ik ben haar grote vriendin en zo matchen we ook nog eens. Zo’n mooie armband is meteen een sieraad met een prachtige herinnering.

 19. Superleuk deze armbandjes! Mijn bruidsmeisjes zijn de dochters van m’n zussen. Met deze armbandjes kan ik benadrukken dat ze allebei heel speciaal voor me zijn! 💕

 20. Wij gaan op 16 juni trouwen en het kleine zusje van mijn vriend word ons bruidsmeisje. Ze zal dit armbandje helemaal geweldig vinden, zo hebben de 2 schoonzussen hetzelfde armbandje. Dat zou helemaal super zijn!

 21. Op 6 mei gaan mijn aanstaande en ik trouwen in het Museumcafé gouda. De oudste dichten van mijn zusje is het bruidsmeisje. Dit armbandje zou ze ontzetten tof vinden, vooral omdat haar tante die dan ook zou dragen. Ze vindt het zo jammer dat ze mijn schoenen nog niet past. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *