Azteken printjes als thema op jullie bruiloft

Azteken print als bruiloft thema

Fotograaf: Laura Goldenberger via Green Wedding Shoes

De Azteken print zie je op allerlei manieren terug. Dit is niet alleen een trend op het gebied van mode of interieur, maar je kunt deze print ook gebruiken als thema voor jullie bruiloft. Zeker weten dat het heel wat mooie decoratie oplevert! 

Van de uitnodigingen tot de bruidstaart, een thema kun je op vrijwel alle aspecten van een bruiloft toepassen. Het leuke is dat alles hierdoor echt een geheel wordt en er ook aandacht is voor de details. De Azteken print is leuk om als thema te gebruiken. Het zal de gasten zeker opvallen en het maakt jullie bruiloft uniek.

Azteken print bruiloft uitnodigingen

Fotograaf: Ana Lui Photography via Bespoke Bride

Azteken print gecombineerd met bonte kleuren

Het Azteken thema bestaat niet alleen uit allerlei opvallende patronen, maar ook uit bonte kleuren. Er wordt een verzameling aan vrolijke kleuren gebruikt die op allerlei verschillende manieren kunnen worden gecombineerd.

Gebruik deze bonte kleuren en Azteken printjes meteen al voor het maken van de trouwkaarten. Als je een thema echt goed wilt doorvoeren, zul je dit namelijk ook in de uitnodigingen al terug moeten laten komen. Vervolgens kun je de printjes gebruiken voor bijvoorbeeld jullie bruidstaart, de styling van de tafels tijdens het diner en natuurlijk voor alle andere decoratie.

Bruidstaart Azteken print

Fotograaf: Mallory Morgan Photography via Style Me Pretty

Decoratie met Azteken print

Fotograaf: Tyler Rye Photography via Burnetts Boards

Festival bruiloft

Lijkt het jullie wel wat om een zomerse festival bruiloft te organiseren? Dit is leuk te combineren met het Azteken thema! De bonte kleuren en leuke patroontjes passen hier namelijk perfect bij. Denk bijvoorbeeld maar eens aan tenten met grote kleden en kussens met een Azteken printje er op. Hier kunnen de gasten heerlijk uitrusten van het dansen terwijl ze ondertussen genieten van een lekker drankje en luisteren naar de muziek van een fantastische band. Het ultieme festivalgevoel!

Azteken print naamkaartjes

Fotograaf: Laura Goldenberger via Green Wedding Shoes

Wat vind jij van deze Azteken printjes als thema voor een bruiloft? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *