Bij Bruiloft Inspiratie komen wij iedere week zo ontzettend veel prachtige bruiloft foto´s tegen, dat het eigenlijk zonde is om niet alles met jullie te kunnen delen. Daarom laten wij wekelijks onze top 5 Pinterest foto´s aan jullie zien. Deze week is het onderwerp: bruidstaarten.

Een bruidstaart moet niet alleen lekker zijn, hij moet er vooral ook mooi uitzien. Vaak is deze taart namelijk een pronkstuk dat in het middelpunt van de belangstelling staat op het moment dat het bruidspaar hem aan gaat snijden. Het is helemaal mooi wanneer de bruidstaart bij het thema van jullie trouwdag past. Om vast wat inspiratie op te doen hebben wij een top 5 gemaakt van mooie bruidstaarten die wij de afgelopen week tegen zijn gekomen.

Top 5 bruidstaarten

Een bruidstaart hoeft natuurlijk niet altijd een stapeltaart te zijn. Ook kleine bruidstaarten die slechts uit één enkele laag bestaan, kunnen heel bijzonder zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze bruidstaart met verse vijgen als decoratie?

Ook deze kleine bruidstaart is een echt plaatje. Simpel wit met een mooie structuur en een mini boeketje gebruikt als taarttopper. Bijna te mooi om op te eten!

Deze grote, vierlaagse bruidstaart bevat flink wat kleur door de bloemen die zijn toegevoegd. Dit geeft een vrolijk en zomers gevoel. Het contrast met de boomstam die als onderzetter wordt gebruikt, geeft een bijzonder effect.

Bruidstaart inspiratie

Fotocredits: Sweet Treets Bakery

Deze witte bruidstaart is mooi rustig gehouden, maar de echte bloemen als decoratie maken dat hij toch opvalt. Het gouden woord ´love´ in sierletters voegt als taarttopper nog net even wat extra´s toe.

De verschillende lagen van een bruidstaart hoeven natuurlijk niet perse op elkaar gestapeld te worden. Dat ze ook naast elkaar een prachtig effect kunnen hebben, is wel te zien aan deze foto. De bloemen maken het plaatje helemaal compleet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *