Bij Bruiloft Inspiratie komen wij iedere week zo ontzettend veel prachtige bruiloft foto´s tegen, dat het eigenlijk zonde is om niet alles met jullie te kunnen delen. Daarom laten wij wekelijks onze top 5 Pinterest foto´s aan jullie zien. Deze week is het onderwerp: verlovingsfoto´s.

Als jullie net verloofd zijn, zweven jullie waarschijnlijk op een roze wolkje. Het is leuk om dit bijzondere moment vast te leggen met een verlovingsshoot. Deze foto´s zijn ook leuk om te gebruiken voor jullie save the date of trouwkaart. Wil je vast wat inspiratie opdoen voor jullie eigen verlovingshoot? Wij hebben een top 5 gemaakt van de mooiste foto´s die wij afgelopen week zijn tegengekomen:

Top 5 verlovingsfoto´s inspiratie

Bij dit stelletje spat de liefde er vanaf. Tijdens de hele verlovingsshoot (je kunt de rest ook zien via de link onder de foto) is te zien hoeveel plezier dit stel met elkaar heeft. Deze vrolijke foto is dan ook echt een plaatje.

Verlovingsshoot

Fotograaf: Chard Photo

De blousejes en het droge gras zorgen voor een echt countrygevoel. En door de manier waarop dit stel met de gezichten tegen elkaar ligt, wordt de foto ook nog eens extra romantisch. Een leuke manier van fotograferen die ook goed van pas kan komen bij jullie eigen verlovingsshoot.

Veel stelletjes gaan op zoek naar een prachtige locatie voor hun verlovingsshoot, maar het kan ook leuk zijn om thuis een aantal foto´s te laten maken. Thuis voel je je meteen op je gemak en dat heeft natuurlijk een positieve werking op de foto´s. Deze fotoshoot in bed is dan ook prachtig!

Verlovingsshoot inspiratie

Fotograaf: Clane Gessel via Shoot and Share

Bij deze verlovingsfoto wordt het beeld volledig opgevuld door de gezichten van dit stel. Het licht dat tussen ze door valt en de stralende ogen van deze bride to be zorgen voor een bijzondere foto.

Verlovingsshoot inspiratie

Fotograaf: The Red Balloon Photography via Bridal Musings

Wat een heerlijke foto is dit! Dit stel heeft zichtbaar de grootste lol met z´n tweeën. Deze perfect getimede foto is natuurlijk een geweldig resultaat van een geslaagde verlovingsshoot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *