Bij Bruiloft Inspiratie komen wij iedere week zo ontzettend veel prachtige bruiloft foto´s tegen, dat het eigenlijk zonde is om niet alles met jullie te kunnen delen. Daarom laten wij wekelijks onze top 5 Pinterest foto´s aan jullie zien. Deze week is het onderwerp: bruidsboeketten.

Bruidsboeketten zijn er in allerlei soorten en maten. Je hebt grote bossen met heel wat verschillende soorten bloemen en keurige, kleine boeketten die gemaakt zijn met slechts één of twee bloemsoorten. De afgelopen week zijn we weer heel wat mooie bruidsboeketten tegengekomen. De mooiste 5 laten we aan je zien:

Top 5 bruidsboeketten inspiratie

Dit bruidsboeket heeft heel zachte kleuren. Het groen staat prachtig bij de witte en roze tinten. Bovendien is de foto van dit bruidsboeket erg mooi gemaakt met het donkere hout als achtergrond.

Een perfect gestyled bruidsboeket kan natuurlijk prachtig zijn, maar een minder netjes boeket van wilde bloemen geeft ook een bijzonder effect. Juist de verschillen tussen alle verschillende bloemen zorgt er voor dat het zo´n mooi geheel wordt.

Bruidsboeketten

Fotograaf: Ben Yew, bloemen: Poppy´s via Style Me Pretty

Ook dit derde boeket bestaat weer uit prachtige lichte kleuren. De witte bloemen staan prachtig in combinatie met het zachte paars en roze. Het verschil tussen de kleine blauwe bloemetjes en de enorme witte bloem zorgt ook voor een leuk effect.

Het leuke aan dit bruidsboeket is dat er aan alle kanten stukken groen tussen de bloemen doorkomen. Dit zorgt voor een speels gevoel. Ook hier zijn weer heel wat verschillende bloemen met elkaar gecombineerd.

En als laatste een boeket dat qua kleuren lekker opvallend is. Hiervoor zijn grote bloemen in felle kleuren gecombineerd met flink wat groen. Een knallend bruidsboeket dat prachtig staat bij jouw witte trouwjurk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *