Bij Bruiloft Inspiratie komen wij iedere week zo ontzettend veel prachtige bruiloft foto´s tegen, dat het eigenlijk zonde is om niet alles met jullie te kunnen delen. Daarom laten wij wekelijks onze top 5 Pinterest foto´s aan jullie zien. Deze week is het onderwerp: foto´s van de bruid in de spiegel.

Het klaarmaken van de bruid voor de bruiloft is altijd een mooi moment om foto´s te nemen. De bruidsmake-up die wordt aangebracht, het bruidskapsel dat in model gebracht wordt, de trouwjurk die voorzichtig aangetrokken moet worden en natuurlijk de blik op het gezicht van de moeder van de bruid. Stuk voor stuk zijn het bijzondere momenten om vast te leggen. Helemaal bijzonder zijn de foto´s waarbij de bruid niet rechtstreeks gefotografeerd wordt, maar door de spiegel te zien is. Wij hebben een top 5 met de mooiste foto´s samengesteld:

Top 5 foto´s van de bruid in de spiegel

Bruid in spiegel

Fotograaf: Lena Marie Photo

Het idee van deze foto is sowieso heel leuk: bruidsmeisjes die naast de spiegel staan waardoor de bruid te zien is. Het contrast tussen de felgekleurde jurkjes van de bruidsmeisjes en de witte trouwjurk van de bruid maakt deze foto extra leuk.

Bruid in spiegel

Fotocredits: Grace Loves Lace

In deze foto is zowel de bruid als haar spiegelbeeld te zien. Het mooie hieraan is dat in één foto de voor- en achterkant van de trouwjurk te zien zijn. De open rug maakt de foto extra bijzonder.

Bruid in de spiegel

Fotograaf: Kevin Weinstein

De foto hierboven is zo leuk omdat je via de spiegel alle last minute voorbereidingen kunt zien. Nog even snel wat haarlak terwijl de sluier goed wordt gehangen. Geen geposeerde foto, maar een prachtig beeld van de bruid vlak voor de bruiloft.

Deze foto is gemaakt via het binnenspiegeltje van de trouwauto. De prachtige blauwe kleur van deze vintage wagen in combinatie met de ogen van de bruid in de spiegel maken deze foto extra mooi.

Bruid in de spiegel

Fotograaf: Mikkel Paige

De emoties die via deze spiegel te zien zijn, zijn onbetaalbaar. De bruid in tranen en het geluk van haar vriendinnen. Wat een bijzondere foto!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *