Dit zijn de beste verlovingsfoto´s van 2017

Onlangs heeft Junebug Weddings the Best of the Best Engagement Photo Collection 2017 bekend gemaakt, waarbij een selectie is gemaakt van de 50 beste verlovingsfoto´s van het afgelopen jaar. Een kleine waarschuwing: de foto´s zijn jaloersmakend mooi! 

Jaarlijks maakt Junebug Weddings de Best of Engagement foto´s bekend. Ook dit jaar zijn er weer 50 bijzondere verlovingsfoto´s geselecteerd. Stuk voor stuk zijn het prachtige beelden waar de liefde vanaf spat. Volgens Junebug Weddings zijn de foto´s van dit jaar ´ontroerend, adembenemend en onmiskenbaar sexy´. Onze persoonlijke top 10 uit deze selectie laten we hieronder aan je zien:

Verlovingsfoto van Nederlandse fotograaf

Allereerst de enige verlovingsfoto uit deze top 50 van een Nederlandse fotograaf: Tjeerd Paul Jacobs. Daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op, want wat is het een eer om in deze lijst te mogen staan! De foto in zwart en grijstinten laat een ontroerend beeld zien van twee prachtige verloofden.

In een luchtballon

Verlovingsfoto in een luchtballon

Fotograaf: Daisy & the Duke

Zo donker als de vorige foto was, zo kleurrijk is deze. De contouren van dit stel zijn te zien tegen de vrolijke kleuren van de luchtballon. Een unieke achtergrond voor een verlovingsfoto!

Tussen de bladeren

Deze verlovingsfoto is zo bijzonder omdat de bladeren precies op de goede plekken doorkijk geven naar een romantische kus van twee verloofden.

Op het water

Een verlovingsfoto op het water heeft iets mysterieus. De mist en weerspiegeling van het water zorgen voor een prachtig decor. En hoe romantisch is het om hier met jouw verloofde rustig over het water te varen?

Onder water

In plaats van op het water, kun je natuurlijk ook onder water een foto maken. Deze foto is niet alleen heel mooi als verlovingsfoto, maar zou ook gaaf zijn voor een trash the dress shoot.

Zon over de bergen

Verlovingsfoto in de bergen

Fotograaf: Hugh Coelho

Wat een prachtige locatie is dit voor een verlovingsshoot! Bergtoppen op de achtergrond met een enorm wolkendek, terwijl de zon net over de toppen schijnt en het licht perfect op de twee verloofden valt. Wauw!

Vanuit de lucht

Deze verlovingsfoto is vanuit de lucht genomen en krijgt hierdoor een extra bijzonder effect. Wist je dat je ook prachtige foto´s en videobeelden kunt laten maken van jullie bruiloft vanuit een drone?

Perfecte symmetrie

Kun jij ook zo genieten van alle dingen die perfect symmetrisch zijn? Dan is deze verlovingsfoto een genot om naar te kijken!

Zwanen in een hartje

Soms moet je ook een beetje geluk hebben om de perfecte foto te kunnen maken. Zo ook bij deze foto waarbij twee zwanen precies in de vorm van een hartje staan. De locatie van de foto was al mooi, maar dit maakt hem extra bijzonder!

In de regen

En tot slot een verlovingsfoto die een beetje aan The Notebook doet denken. Dit is een prachtig romantisch plaatje waarbij de regendruppels van de gezichten van deze verloofden druppelen. Maar ze lijken alleen maar oog te hebben voor elkaar!

Wil je ook de 40 andere foto´s zien uit de top 50 beste verlovingsfoto´s van 2017? Dan kan dat bij Junebug Weddings!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *