Bruid met een bierflesje in haar mond

Fotograaf: Mark Janzen via Moment Junkie

De leukste ideeën voor bier op jullie bruiloft

Bier is tegenwoordig niet alleen meer een mannen drankje, ook steeds meer vrouwen weten het te waarderen. Op het terras op een zomerse dag of in de winter gezellig naast de open haard. Wij geven je wat ideeën om op een leuke manier een lekker biertje op jullie bruiloft te kunnen drinken! 

Op de meeste bruiloften zijn goed eten en lekkere drankjes erg belangrijk. Tijdens de receptie, het diner en het feest wil je natuurlijk wel dat jouw gasten kunnen genieten van een lekker drankje. Wijn lijkt misschien wat chiquer, maar een goed biertje is ook heel geschikt voor een bruiloft!

Verschillende soorten bier

Er zijn heel wat verschillende soorten en merken bier op de markt, dus er is vast wel iets dat jullie lekker vinden. Gaan jullie voor een Nederlandse pils, speciaalbier of een buitenlands biertje zoals de zomerse Corona? Radler is ook erg populairder in Nederland.

Bierbar

Fotograaf: The Melideos via Brides

High beer

Zijn jullie liefhebbers van speciaalbier? Dan is een high beer een leuk idee voor jullie bruiloft! Serveer verschillende soorten speciaalbieren met lekkere hartige hapjes er bij. Dit is bijvoorbeeld leuk voor tijdens de receptie. Als jullie niet zo van champagne houden, is het ook een goed idee om op deze manier met een biertje te toosten op jullie huwelijk.

Bierbar

Bier is niet alleen een lekker drankje, het staat ook nog eens leuk als decoratie. Je kunt een mooie bierbar creëren die je op een leuke manier aankleedt, maar een grote bak met allerlei soorten bier en ijsblokjes doet het vast ook goed. Zo blijft het in ieder geval lekker koel! Wil je het helemaal origineel aanpakken? Ontwerp dan je eigen etiketten voor de bierflesjes. Ook leuk om mee te geven als cadeautje voor de gasten. Proost!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *